Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE

Veznjak Španjolske: Modrić je fantastičan, ali i drugi igrači Hrvatske su odlični

Španjolska vs. Turska
Foto: Reuters
1/6
19.06.2016.
u 19:20

- Jako dobro smo otvorili turnir, no moramo pobijediti Hrvatsku ili barem odigrati neriješeno kako bi bili prvi u skupini - rekao je Silva.

Veznjak Španjolske David Silva najavio je utakmicu s Hrvatskom u trećem kolu Europskog prvenstva koja je na rasporedu u utorak.

- Branitelji smo naslova i to dvostruki zaredom. Normalno je da nas svi vide kao jedne od najvećih favorita. Međutim, svi skupa smo čvrsto na zemlji i u tišini radimo najbolje što možemo. Jako dobro smo otvorili turnir, no moramo pobijediti Hrvatsku ili barem odigrati neriješeno kako bi bili prvi u skupini - rekao je Silva pa se osvrnuo na vatrene.

- Hrvatska ima jako snažan vezni red, ali imamo i mi. Postoje još neke reprezentacije koje također imaju snažan vezni red. Nadam se da će biti dobra utakmica. Luka Modrić? Modrić je fantastičan igrač, ali ako ne bude igrao, znamo da će ga zamijeniti isto tako odličan igrač. Mi moramo igrati svoju igru bez obzira bila Hrvatska s Modrićem ili bez njega.

Prokomentirao je igru Andresa Inieste.

- Jako je važan za nas. Uvijek je na visokoj razini i nadamo se da će tamo i ostati jer nam jako puno pomaže. U isto vrijeme svi smo svjesni da cijela momčad mora biti prava jer jedan igrač ne može sam.

>> Kako je nastao najbrži ‘biciklist’ u Europi

Komentara 1

MA
...Marsijanac
23:21 19.06.2016.

U stara dobra vremena postojao je 'flaster'. Prilijepiti Badelja za Iniestu i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije