Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆAJU SE NESIGURNO

Zvijezde PSG-a zbog straha od terorizma ne žele se vratiti u Pariz

David Luiz
Press Association/Pixsell
15.11.2015.
u 12:55

'Baš smo razgovarali kako se David Luiz ne želi vratiti u Pariz, kad nam je Edinson Cavani rekao da ne želi ni on.'

Brazilski reprezentativac David Luiz i urugvajski reprezentativac Edinson Cavani ne žele se vraćati u Pariz ovih dana, bez obzira što imaju klupske obaveze za svoj Paris Saint Germain.

Razlog su, naravno, napadi koji su simultano pogodili prijestolnicu Francuske na petak 13. Ni sva garancija koja im se nudi nije dovoljna kako bih se uvjerilo na povratak prije no što se uistinu moraju vratiti.

- Baš smo razgovarali kako se David Luiz ne želi vratiti u Pariz, kad nam je Edinson Cavani rekao da ne želi ni on - rekao je urugvajski reprezentativac Alvaro Gonzalez.

>> Navijač preživio Heysel i napad u Parizu, a bio je tri metra od terorista!

>> Terorist imao ulaznicu za utakmicu, htio se raznijeti na stadionu i uzrokovati smrtonosni stampedo

>> Ovo je trenutak kada su tijekom utakmice Francuska - Njemačka počele eksplozije

Komentara 9

KT
Kralj Tomislav
14:18 15.11.2015.

Koda je tamo sigurnije odakle dolaze....

ZE
zelina
13:11 15.11.2015.

Sve junak do junaka.

NE
Nemanadimak
14:19 15.11.2015.

Pametni ljudi. Vide da je vrag odnio salu. Ni ja se nebi vracao. Sto da nepotrebno cijelu obitelj izlazem stresu. A upitno je i nogometno prvenstvo u Francuskoj. Neka ga idu igrati Milanovic i Ostoja i Pusicka, njih mi uopce nebi ni bilo zao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije