Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KRITIKA

Dario Šimić podnio neopozivu ostavku, više nije u upravi Dinama!

Šibenik: Dario Šimić i Vlatka Peras na utakmici HNK Šibenik i GNK Dinamo
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
10.10.2023.
u 20:05

Plavi su na udaru kritika nakon poraza od Hajduka u derbiju i od Ballkanija u Konferencijskoj ligi. Mnogi navijači krivcima smatraju upravu koja nije dovela prava pojačanja, a prstom se najčešće upire upravo u Šimića.

Dario Šimić podnio je neopozivu ostavku na mjesto člana Uprave Dinama zadužen za sport. Šimić je to učinio na današnjem sastanku Izvršnog odbora danas.

Plavi su na udaru kritika nakon poraza od Hajduka u derbiju i od Ballkanija u Konferencijskoj ligi. Mnogi navijači krivcima smatraju upravu koja nije dovela prava pojačanja, a prstom se najčešće upire upravo u Šimića.

Treba znati da Šimić nije mogao sam donijeti odluke o dovođenju igrača, morao je za to imati potporu većine u Upravi. No, u toj četveročlanoj Upravi Šimić ima samo jedan glas, a predsjednica Vlatka Peras dva glasa, s tim da uz sebe uvijek ima još jednog od članova Uprave od dvojca Darko Podnar i Danijel Tomačić, jedan od njih glasa identično predsjednici.

VIDEO Podsjetite se što je govorio Dario Šimić kad je tek postao član Uprave GNK Dinamo

Zbog takvog načina rada kasnilo se u cijelom prijelaznom roku. Šimić i Bišćan željeli su dovesti Japanca Kaneka i prije početka priprema. Nije sad važno kakav je igrač Kaneko i je li promašaj ili pogodak (ovo drugo jako teško jer i ne igra kad Jakiroviću fali pola momčadi), već je važno da se to nije dogodilo na vrijeme, da bi onda na kraju Uprava ipak odlučila dovesti ga kad su pripreme već završile. I bilo je još takvih zakašnjelih odluka.

Dario Šimić nije se iskazao jer kao član Uprave zadužen za sportski sektor nije napravio dobar prijelazni rok, no nije isključivi krivac iako većina navijača sad upravo njega označava glavnim krivcem. No, nije ništa više kriv od ostatka klupske Uprave pa i predsjednika Mirka Barišića.

 
 
Ključne riječi

Komentara 27

Avatar horuk
horuk
20:29 10.10.2023.

Kako to, pa bio je levi spasonosa koji je bahato sve bolje znao. Izgleda je primjetio da je ego ipak puno veći od umijeća.

Avatar Thor
Thor
20:28 10.10.2023.

Pokazao se kao nesposoban i nestručan. Podržavam odlazak!

MA
MarasG
20:15 10.10.2023.

Nista se time nece dobiti.Barisic i peras takodje moraju otici ako se zeli spasiti ono sto je moguce u protivnom biti ce kasno iiii bolno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije