Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN ŠAHTARA

Srna: Nisam zadovoljan kako je Bebek sudio, ali što možemo?

Real
Foto: Reuters
16.09.2015.
u 17:08

– Ponovili smo pogreške koje smo prije radili. Primili smo prvi gol nakon pogreške, a onda ostali s igračem manje – to je previše. Više nismo djeca, dugo igramo skupa i pripremamo se za ovu utakmicu – rekao je Srna

Real Madrid sinoć je sa 4:0 svladao Šahtar u prvom kolu Lige prvaka. Trener ukrajinske momčadi Mircea Lucescu bio je bijesan na suđenje Ivana Bebeka koji je Realu poklonio jedanaesterac nakon što je procijenio da je Darijo Srna igrao rukom iako ga je lopta pogodila u leđa. Kapetan Šahtara nije previše komentirao suđenje.

Nisam zadovoljan kako je sudio, ali se sada tu ništa ne može promijeniti – rekao je Srna, prenose ruski mediji.

Prokomentirao je i utakmicu.

– Ponovili smo pogreške koje smo prije radili. Primili smo prvi gol nakon pogreške, a onda ostali s igračem manje – to je previše. Više nismo djeca, dugo igramo skupa i pripremamo se za ovu utakmicu – rekao je Srna i dodao:

– Trener nam je dao samopouzdanje uoči utakmice. Posljednjih dana smo pogledali mnogo utakmica Reala. No, nešto nam je nedostajalo. Ponovili smo pogreške i to nije dobro.

>> Pogledajte kako je Bebek oštetio Srnu i poklonio Ronaldu jedanaesterac!

Komentara 3

RE
reza
17:37 16.09.2015.

Dragi moj Darijo I da nije svirao taj penal svejedno bi izgubili 3:0 tako da vam bebek nije nista kriv.I skljucenje sasvim opravdano.Bebek je vrlo dobro sudio. A ja sta je sa tvojim nastupima za Hrvatsku pogotovo u norveskoj kadada te onaj njihov tromi napadac dvaput okrenuo na istu foru.Ti se direktni krivac za nastalu situaciju u repki pa tek onda mozemo govoriti o kovacu i njegovom izboru igraca.Tebi treba oduzeti kapetansku vrpcu i zahvaliti ti na svemu sto si ucinio za repku ali nisi vise ni sjena igraca koji si nekad bio. Da imas imalo casti sam bi to odmah i napravio. Takodjwr Ivica Olic bi trebao da shvati da je najbolje dao i neka ne zauzima mjesto mladih igraca kao Pjaca Kramaric Rebic.Oni su buducnost a premalo prilika su dobili da ih se izbrusi.Tako da pusti ti Bebeka na miru. Pocisti u svom dvoristu.Lovren Vrsaljko i Vida su doktori nauka za tebe . Odlazi iz repke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije