Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEDMA OBLJETNICA SMRTI

Subašić: Nikada neću zaboraviti svoga brata Hrvoja...

Danijel Subašić
Bernd Thissen/DPA/Pixsell
04.04.2015.
u 10:57

"Prošlo je dugih sedam godina brate. Uvijek ćeš biti tu uz nas i nikada te nećemo zaboraviti", napisao je Subašić na Twitteru.

Monaco našeg Danijela Subašića sinoć je kod kuće sa St. Etienneom odigrao 1:1, a hrvatski reprezentativac se nakon utakmice kao i obično prisjetio pokojnog Hrvoja Ćustića.

Subašić je imao dodatni razlog za to budući da se jučer prošlo točno sedam godina od tragične Ćustićeve smrti.

"Prošlo je dugih sedam godina brate. Uvijek ćeš biti tu uz nas i nikada te nećemo zaboraviti", napisao je Subašić na Twitteru.

Hrvoje Ćustić se na prvenstvenoj utakmici s Cibalijom odigranoj 28. ožujka 2008. godine, nakon sudara s Tomislavom Jurićem, zabio u zid i zadobio teške ozljede - nagnječenje mozga i frakturu lubanje.

Iste je večeri operiran u zadarskoj bolnici, no stanje mu se pogoršalo 2. travnja. Dan kasnije tragično je preminuo.

>> Danas je 7. godišnjica smrti neprežaljenog Hrvoja Ćustića

Komentara 2

MA
mamunamegalo
17:33 04.04.2015.

bravo za tebe

BK
B Kosa
20:46 04.04.2015.

Danijele mozemo te razumjeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije