Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVATILE GA KAMERE

Sramotno ponašanje Romine zvijezde, izvrijeđao je Marija Mandžukića

De Rossi
Foto: Printscreen Twitter
25.01.2016.
u 09:12

Talijanski mediji nakon utakmice najviše pišu o Mandži kao žrtvi Romina veznjaka Danielea De Rossija koji ga je u prvom poluvremenu grubo izvrijeđao. Dogodilo se to kada je sudac svirao aut za Romu, na što se Mandžukić žalio.

Juventus je sinoć u derbiju talijanskog prvenstva svladao Romu sa 1:0, a Mario Mandžukić je odigrao čitavi susret za torinsku momčad.

Talijanski mediji nakon utakmice najviše pišu o Mandži kao žrtvi Romina veznjaka Danielea De Rossija koji ga je u prvom poluvremenu grubo izvrijeđao. Dogodilo se to kada je sudac svirao aut za Romu, na što se Mandžukić žalio.

– Glupi cigane – rekao je mu je De Rossi, što su uhvatile i televizijske kamere.

De Rossiju ovo nije prvi put da vrijeđa protivnike. Sličnu je stvar napravio i 2007. godine kada je u utakmici s Lyonom rasistički vrijeđao tamnoputog Erica Abidala.

Mediji u Italiji osudili su novi De Rossijev ispad napominjući da su sportaši uzor mnogim mladima i da se na terenu moraju ponašati dostojanstveno.

– De Rossi nije stavio ruku preko usta, reći ću mu da to napravi sljedeći put. Mandžukić je čitavu utakmicu vrijeđao naše igrače – rekao je trener Rome Luciano Spalletti.

>> Juventus u derbiju pobijedio Romu i na dva je boda od Napolija

Komentara 30

PI
pidohca
12:54 25.01.2016.

eh,da je manđo završia dva tri razreda škole zna bi da su talijani" pogani".još dan danas od rima pa nizdol"poganstvo" je IN.a i garibaldi je reka za jug italije:nisan ja ujedinia italiu već jug ocipia od sj afrike :-) :-)

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
09:35 25.01.2016.

za takve majmune igrat nogeomet je grijeh..ahahhaha

DU
Deleted user
13:00 25.01.2016.

Nedužnog i dobronamjernog Mandžu? Ne mpgu vjerovati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije