Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNA ODLUKA

Daniel van Buyten okončao nogometnu karijeru

Daniel Van Buyten
Foto: AFP
14.08.2014.
u 17:55

U karijeri je igrao za Charleroi, Standard Liege, Marseille, Manchester City, HSV i Bayern. Postigao je 71 gol u 586 službenih klupskih utakmica te 11 za Belgiju u 83 nastupa.

Bivši belgijski reprezentativac Daniel van Buyten (36) odlučio je završiti nogometnu karijeru iako je imao ponuda iz Njemačke, Francuske, ali i konkretnu i direktnu iz Anderlechta.

- Kad se posvetim projektu, činim to sa 100 posto svojih mogućnosti. Tijelo mi govori da to više ne može i ne želim iznevjeriti očekivanja - kazao je Van Buyten.

U karijeri je igrao za Charleroi, Standard Liege, Marseille, Manchester City, HSV i Bayern. Postigao je 71 gol u 586 službenih klupskih utakmica te 11 za Belgiju u 83 nastupa. Zadnji je nastup upisao u porazu od Argentine 0:1.

>> Argentina nakon teške bitke na terenu slavila protiv Belgije sa 1:0!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije