Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA VIJEST

Vatreni će dobiti novog Eduarda! Sjajni dinamovac želi igrati za Hrvatsku

Dani Olmo, Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
08.12.2017.
u 18:14

- Sve ćemo pokušati da Dani Olmo dobije hrvatsko državljanstvo! Već su poduzete neke predradnje - rekao je Svetina

Dinamovac Dani Olmo želi igrati za hrvatsku reprezentaciju! Potvrdio je to direktor maksimirskog kluba Tomislav Svetina.

- Sve ćemo pokušati da Dani Olmo dobije hrvatsko državljanstvo! Već su poduzete neke predradnje - rekao je Svetina za Sportske novosti.

Olmo ima 19 godina i dobro je iskoristio priliku koju je dobio u Dinamu. Navodno je ovaj bivši kapetan kadeta Barcelone i španjolske U-17 reprezentacije ovoga ljeta odbio ponudu Arsenala i Barce.

S dobivanjem hrvatskog državljanstva ne bi trebalo biti problema tako da bismo uskoro mogli imati novog Eduarda da Silvu...

Komentara 34

DU
Deleted user
18:43 08.12.2017.

Samo se bojim da ce odraditi nas jal... i price to ga gura maminjo, mali ne vrijedi itd... nitko ne kaze da treba putovati u rusiju, ali mora imati nastup za A tim kako bi ga "zakaparili" za buducnost Pametni savezi uvijel razmisljaju i rade barem 4 godine unaprijed Nezaboravite tada nece biti vise modrica, mandze, corluke, vide, rakete itd... ali prepoznatljivi nogometni stil kockastih mora ostati ovi klinci to garantiraju ako ih se pazljivo vodi i ne rade greske, oni mogi ponoviti u tom sastavu utakmicu protiv italije na sansiru i za tri godine... onih nezaboravnih 30tak minuta kada talijani nisu mogli preci centar... naravno bilo je "talijana" ma tribini koji su pomogli

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
19:22 08.12.2017.

Bilo bi dobro, jako kvalitetan igrač, polivalentan, može igrati na oba krila i kao ofenzivni vezni. Momentalno možda najpotentniji igrač Dinama time i cijelog HNL-a. To što se drugovi već sada protive nije nešto novo, njihovi idoli igraju fudbal i dobro je tako.

DU
Deleted user
18:36 08.12.2017.

Ako je netko u HR nogomet dosao kao kadet Barcelone i kapetan reprezentacije u17 Spanjolske (gledao sam utakmicu kada je nosio traku protiv nasih , mislim u rumunjskoj) i zbilja zeli nastuoiti za nasu reprezentaciju, molim sve adminstrativne djelatnike da ubrzaju proces, to moze biti oslonac za neke nove uspjehe A vrste. Nemojte sada zeznuti i cim prije odigrati sluzbenu prijateljsku utakmicu u sastavu: Lijevi bocni : Brekalo, desni : Olmo Centralni vezni : Kovacic, spica : Pjaca, defanzivni vezni: Vlasic Ti decki ako ih ovako posloze i zdravlje posluzi ce igrati minimalno polufinala na EURU 2020 garantirano ! Nemojte sad zabrljat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije