Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'On je top klasa'

Dirljiv oproštaj Dinama od hrvatskog reprezentativca: Hvala ti za sve!

Domagoj Vida
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
08.12.2017.
u 11:15

Vidi ugovor istječe s posljednjim danom ove godine, a kao nova postaja njegove karijere spominje se Bešiktaš.

Dinamo i Partizan sinoć su u Kijevu igrali za prvo mjesto u skupini B Europske lige i domaćin je slavio s uvjerljivih 4:1. Tom prilikom Domagoj Vida oprostio se od navijača, ali nije igrao. Stanka zbog ozljede traje već dvadeset dana, a posljednji put igrao je za Hrvatsku u Grčkoj. 

Vida se pozdravio s navijačima Dinama. "Hvala za sve, Domagoju!" poručio je na oproštaju kijevski Dinamo putem profila na Twitteru.

Hrvatskom stoperu ugovor istječe s posljednjim danom ove godine, a kao nova postaja njegove karijere spominje se Bešiktaš.

– Radi se igraču koji je top-klasa na svojoj poziciji. Mnogi misle da je lako dogovoriti sve detalje, ali to nije istina jer on još nije razriješio sve s klubom. Vjerujem da hoće – poručio je predsjednik turskog kluba.

Domagoj Vida
1/7

Komentara 3

Avatar babas
babas
16:16 10.12.2017.

Oproštaj Dinama od hrvatskog reprezentativca? A ja pomislio da je Mamić opet uspio nekog uvaliti,još si mislim koga kad ni jedan ne igra u prvom sastavu,a ne igraju ni u Euro ligama ove sezone. A što se tiče Vide,svaka čast,postao je vrhunski stoper i Bešiktaš je dobio pravo pojačanje.

Avatar Celzijus
Celzijus
19:39 08.12.2017.

A kaj bi bilo da je novinarčić u naslovu napisal o KOJEM se Dinamu radi? Fuj

Avatar southman
southman
11:54 08.12.2017.

Pa naravno. Sve svjetske top klase idu u Bešiktaš ! Anyway sretno Vida !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije