Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Danci optužuju da je Červar psovao njihove navijače

Lino Červar
Pixsell
29.01.2010.
u 17:01

- Sasvim sigurno ništa nije bilo upućeno protiv vaših navijača, u to sam uvjeren tisuću posto - kazao je glasnogovornik reprezentacije.

Lino Červar nije došao na uobičajeno druženje s novinarima. Danski novinari pitali su Zlatka Škrinjara, glasnogovornika HRS-a, zašto je Lino Červar psovao danske navijače nakon utakmice.

– Odakle vam to? Sigurno niti jedna psovka nije bila upućena prema vašim navijačima, igračima ili stručnom vodstvu. Naš izbornik je emotivno reagirao zbog pobjede. Sasvim sigurno ništa nije bilo upućeno protiv vaših navijača, u to sam uvjeren tisuću posto – rekao je Škrinjar.

Komentara 6

DA
danebi
19:21 29.01.2010.

Nebi me cudilo......

OB
-obrisani-
17:18 29.01.2010.

I just hope you understand Sometimes the clothes do not make the man

TE
tepčin
17:36 29.01.2010.

Ja neznam danski!? A možda Červar zna norveški? Ha-ha-ha! A kaj bi imal veze s Dancima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije