Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI DO SLUŽBENE POTVRDE

Danas slijedi objava novog trenera Osijeka? Prave dileme za vruću klupu zapravo nije bilo

Rijeka: Hajduk slavio na Rujevici s uvjerljivih 3-0
Goran Kovacic/PIXSELL
31.08.2022.
u 10:29

Predsjednika Sakalj je povukao jedino racionalno riješenje i uskoro će angažirati dobro provjereno ime.

Šibenski stručnjak Goran Tomić uskoro će preuzeti uzavrelu klupu Osijeka nakon Nenada Bjelice.

Potvrda bi uskoro trebala biti službena, detalji su u pitanju, Tomić je bio jedini i prvi favorit za novog stratega bijelo-plavih, javlja Glas Slavonije

Puno imena prodefilirao je po hrvatskim medijima, no uprava kluba se odlučila za provjereno i najbolje riješenje. Tomić je radio sjajne stvari na klupi Lokomotive i Rijeke, uzeo je jednu dužu pauzu, sada je spreman za nove izazove. 

Vrtila su se tako imena Matjaža Keka, Zorana Zekića, Samira Toplaka, Sergeja Jakirevića, a neki su 'znalci' imali prilično apstraktna rješenja, poput Ognjena Vukojevića i Mate Neretljaka, koji su, kao, u paru trebali stići u Gradski vrt. To se nije dogodilo, inače bi navijači potpuno poludjeli nakon svih stresova i šokova.

Što se tiče odlazaka, izglednije je da će svi najbolji igrači ostati barem do zime u gradu na Dravi, Laszlo Kleinheisler, Ivica Ivušić i Dion Drena Beljo najtraženija su roba na ljetnom mercatu.

Mađarski veznjak navodno je odbio ponudu od tri milijuna eura koliko je davala Puškaš Akademija

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:25 31.08.2022.

Ako u NK Osijek dođe Tomić ,što pozdravljam, to će biti jedna nova nogometna filozofija. Dati gol više, a ne dosadašnja primiti gol manje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije