Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Maksimiru

Danas je naš najveći derbi: Evo gdje možete gledati okršaj Dinama i Hajduka

Split: HNK Hajduk i GNK Dinamo susreli se u 4. kolu Prve HNL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/4
27.01.2021.
u 08:41

U prošlogodišnja tri međusobna susreta svaki put slavio je gost.

U srijedu će se od 17.05 sati na stadionu u Maksimiru odigrati zaostali susret 13. kola Prve HNL, najveći hrvatski nogometni derbi između Dinama i Hajduka.

Dinamo u taj susret ulazi s vodeće pozicije na ljestvici, trenutačno ima 36 bodova, kao i drugi Osijek, ali uz utakmicu manje, dok je Hajduk nakon lošeg jesenskog dijela sezone na petoj poziciji sa 16 bodova zaostatka.

Za Dinamo će ovo biti već treća utakmica u posljednjih osam dana, nakon 0:2 poraza od Rijeke prošlog utorka te teško izborene 4:3 pobjede protiv Gorice u subotu. S druge strane, Hajduk je 2021. godinu započeo minimalnom 1:0 pobjedom na gotovanju kod Šibenika u petak, a to je ujedno bila i prva utakmica na kojoj je "bijele" vodio novi trener Paolo Tramezzani.

U prošlogodišnja tri međusobna susreta svaki put slavio je gost. Prvo je u ožujku Dinamo slavio 2:0 pa je u srpnju Hajduk uzvratio na Maksimiru (3:2) da bi Dinamo ponovno slavio na Poljudu sa 2:1. 

Utakmicu možete gledati od 17.05 sati na programu Arena Sport 3.

Video - Kako je snažan! Hrvatski reprezentativac se borio s lavom, nosio i pitona

Ključne riječi

Komentara 1

MA
matkopeic
13:22 27.01.2021.

Napred plavi. nema predaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije