Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA U NEDJELJU

Danac upozorava vatrene: Ni vi ne znate kako ćete reagirati u toj situaciji

Martin Braithwaite
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
29.06.2018.
u 11:19

- Mislim da Hrvatska nije bolja od nas. Također, to što je Hrvatska dosad na SP-u igrala bolje od nas ne znači puno.

Hrvatsku u nedjelju u Nižnji Novgorodu igra osminu finala Svjetskog prvenstva protiv Danske. Vatreni su veliki favorit u toj utakmici prema kladionicama, no napadač Danaca Martin Braithwaite smatra da naša momčad nije bolja od njihove.

- Mislim da Hrvatska nije bolja od nas. Također, to što je Hrvatska dosad na SP-u igrala bolje od nas ne znači puno. U kvalifikacijama za SP oni su bili drugi u skupini, kao i mi, te su morali proći dodatne kvalifikacije - rekao je Braitwaite koji je prošle sezone noseći dres Middlesbrougha i Bordeauxa upisao 35 nastupa i zabio deset golova.

- Hrvati ulaze u ovu utakmicu sa samopouzdanjem, jer im je dosad sve išlo od ruke. No, ako mi povedemo ne znamo kako će Hrvati reagirati, mislim da ni oni to ne znaju. Oni nisu bili u teškoj situaciji, a mi jesmo, i zato mislim da je to naša prednost - smatra Braithwaite.

Komentara 20

MA
marsovac
11:25 29.06.2018.

kliknes vecernji i onda se pitas,....gdije nadje vecernji te silne pametne novinare,.........

Avatar tituš
tituš
11:43 29.06.2018.

Ma je Danci, vi ste bolji, samo ćete popušiti ..

Avatar Vukomerec
Vukomerec
11:51 29.06.2018.

Hvala na upozorenju gospodine Braithwaite. Očekujem da hrvatska momčad prođe u četvrtfinale. Živjela Hrvatska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije