Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Damir Plantić izgubio u osmini finala Svjetskog prvenstva

Damir Plantić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
28.08.2017.
u 17:46

Hrvatski boksač nije se uspio plasirati u četvrtfinale SP-a u poluteškoj kategoriji (do 81 kg)

Jedini hrvatski predstavnik na AIBA Svjetskom boksačkom prvenstvu u Hamburgu Damir Plantić nije se uspio plasirati u četvrtfinale u poluteškoj kategoriji (do 81 kg), njega je u dvoboju osmine finala podijeljenom odlukom sudaca sa 4-1 svladao Ekvadorac Carlos Mina Caicedo.

Osim u prvoj polovici prve runde, kada je imao inicijativu, Plantić je ostatak dvoboja proveo u podređenom položaju orijentiravši se prvenstveno na izbjegavanje suparnikovih udaraca, a u konačnici se takva taktika nije pokazala isplativom. Dva suca presudila su borbu rezultatom 30-27 u korist Mine, dva su ju vidjela sa 29-28 u korist Ekvadorca, a jedan je dodijelio pobjedu Plantiću od 29-28.

Komentara 1

KR
krkinjos
05:39 29.08.2017.

Bravo Planticu! Stuttgart se ponosi s tobom!💪🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije