Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRZNAR UMJESTO MAMIĆA

'Bod na Poljudu nas ne zadovoljava, mi smo Dinamo i idemo na pobjedu'

'11.07.2011., maksimirski stadion, Zagreb - Nogometasi GNK Dinamo odrzali su prvi trening na novoj travi i preuredjenom stadionu uoci utakmice Dinamo - Neftchi Baku. Damir Krznar.  Photo: Marko Lukuni
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
13.03.2015.
u 13:42

– Nadam se da nas sutra čeka utakmica kakva dolikuje velikom derbiju Dinama i Hajduka. Zadnje tri-četiri utakmice bile su lijepe za gledanje i vjerujem da će i ova biti takva, a ima nekoliko stvari zašto to mislim. Dinamo je u "komotnoj situaciji", imamo veliku bodovnu prednost, idemo se nadigravati – rekao je Krznar.

Dinamo u subotu gostuje kod Hajduka na Poljudu, a dan uoči derbija na konferenciji za medije susret je najavio pomoćni trener modrih Damir Krznar. Glavni trener Zoran Mamić zbog bolesti i visoke temperature nije mogao doći pred medije, ali trebao bi u subotu biti u Splitu i voditi momčad u derbiju.

– Nadam se da nas sutra čeka utakmica kakva dolikuje velikom derbiju Dinama i Hajduka. Zadnje tri-četiri utakmice su bile lijepe za gledanje i vjerujem da će i ova biti takva, a ima nekoliko stvari zašto to mislim. Dinamo je u "komotnoj situaciji", imamo veliku bodovnu prednost, idemo se nadigravati i prije svega uživati u nogometu. S druge strane Hajduk je dolaskom novog trenera počeo rast, glavne uloge imaju igrači i trener, priča se o nogometu i prema tome očekujem lijepu i atraktivnu utakmicu – rekao je Krznar.

Modri su Split putuju s puno problema s ozljedama, a dobra vijest je što se nakon odrađene suspenzije u konkurenciju vraćaju Ivo Pinto i Leonardo Sigali.

– Kandidiraju svi igrači koji su igrali protiv Zagreba, a vraćaju se i suspendirani igrači. Naravno, ne možemo računati na Antolića, Pivarića, Musu, Pavičića, Soudanija, Cekicija i Husejinovića, a nema niti Sose koji ima obveze u reprezentaciji. Sastav? Mogu reći da će na golu biti Eduardo, a ostalo ćemo vidjeti.

Iz Splita trener Poklepović, u svom stilu, najavljuje da zna kako zaustaviti modre.

– Igrao sam kao igrač protiv njega, bio mi je predavač na akademiji i ta predavanja su bila sjajna i pravi spektakl. On je veliko bogatstvo za cijeli naš nogomet i apsolutno očekujem sutra nekakve vratolomije; barem verbalne. Odčepljivanje i začepljivanje? Iskreno, ne znam što to znači; to vjerojatno zna samo on – rekao je pomoćni trener Dinama pa dodao:

– Mi smo momčad koja se ne podređuje protivniku. Igramo svoju igru, stvaramo svoje vizije, imamo ideju kako želimo igrati i nadam se da ćemo je provesti u djelo. Očekujemo da će Hajduk pokušati prekršajima usporiti igru jer mislimo da nam mogu parirati samo ako uspore igru, ali baš zato smo posljednjih dana puno radili na brzoj predaji lopte i vjerujemo da imamo rješenje.

Bi li Krznara zadovoljio bod na Poljudu?

– Iskreno, ne bi me zadovoljio, ali nema to veze s derbijem nego jednostavno s činjenicom da smo mi Dinamo i uvijek idemo na pobjedu – rekao je Krznar koji je uz smiješak odgovorio na pitanje "kako iz Hajduka najavljuju posebne čuvare za Fernandesa i Henriqueza".

– I Ronaldo i Messi imaju svoje posebne čuvare pa svejedno odrade svoje.

Modri su ove sezone neporaženi u prvenstvu, a nadaju se da će taj niz trajati što dulje.

– Porazi su sastavni dio nogometa i tako ih doživljavamo. U ovom prvenstvu ih još nismo imali, no spremni smo da jednom dođe jer je to normalno, ali nadam se ne sutra. Što se nas tiče, nadamo se za jedno dvije godine – zaključio je dobro raspoloženi Krznar.

>> Poklepović: Moji igrači su osnovci i srednjoškolci koji tek uče abak

Komentara 10

SO
sonce
15:05 13.03.2015.

Neka pobijedi lijep nogomet brez repova i raznih lažnih optužbi. Samo sumnjam, da će torcida podnjeti poraz.

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
13:57 13.03.2015.

Sasvi je normalno za hrvatsku nogometno svetinju da razmišlja izključivo o pobjedi i dolijadi kada ide u goste četvrto plasiranoj ekipi HNL-a.

SX
sudbina x
18:48 13.03.2015.

E moj Krznar, pa na Poljudu kod derbija Hajduka i Dinama 90% utakmica nije odigrano u regularnim uvjetima a tako ce biti i sad.Napraviti će situaciju u koj dinamo jednostavno nesmije pobijediti!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije