Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO, ANTE!

Dalić zadovoljno trlja ruke: Njegov adut zabio i asistirao u važnoj pobjedi!

Kopenhagen:  UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Goran Stanzl/PIXSELL
19.03.2022.
u 20:50

Bio je to Budimirov prvi gol nakon više od dva mjeseca, a zadnji puta je zabio Cadizu 9. siječnja.

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir imao je gol i asistenciju u domaćoj pobjedi svoje Osasune protiv Levantea (3:1) u 29. kolu španjolske La Lige.

Budimir je prvo u 44. minuti pomogao Avili da postigne vodeći gol, a sam je zabio u 58. minuti na dodavanje Garcije prije nego što je u 68. minuti napustio igru.  Bio je to Budimirov prvi gol nakon više od dva mjeseca, a zadnji puta je zabio Cadizu 9. siječnja.

Brašanac je postigao treći gol za pobjedu momčadi iz Pamplone, koja se zacementirala u sredini ljestvice, na 10. poziciji.

Ranije su nogometaši Valencije pobijedili su na gostovanju kod Elchea s 1:0, strijelac pobjedničkog pogotka za Valenciju bio je Portugalac Gonzalo Guedes u 50. minuti. Valencia je upisala devetu pobjedu u prvenstvu i s 40 bodova zauzima devetu poziciju na tablici, a Elche je na 14. mjestu s 32 boda.

Granada je preokretom pobijedila u gostima Alaves s 3:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 1

AT
alojz.targus
11:10 20.03.2022.

Znam da baš ne znamo zabijati golove , ali Budimir ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije