Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVI SMO SE PITALI'

Dalić o neobičnom detalju: Nikome nije jasno zašto je Perišić to napravio

Hrvatska - Mađarska
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/7
11.10.2019.
u 11:03

- Svi smo se zapitali zašto je pucao penal lijevom nogom, ali je njemu ista i lijeva i desna. Žao mi je što nije zabio. Želio je postići gol u Splitu, ali, eto, nije uspio - rekao je Dalić

Hrvatska je sinoć na Poljudu s 3:0 svladala Mađarsku, a moglo je biti i uvjerljivije. U 55. minuti smo imali jedanaesterac koji je izveo Ivan Perišić, no njegov udarac je obranio mađarski vratar Gulasci.

Naš standardni izvođač jedanaesteraca je Luka Modrić koji je u tim trenucima bio na terenu, a kasnije je objasnio zašto nije pucao najstrožu kaznu.

- Ivan mi je rekao da nikad nije zabio gol za reprezentaciju na Poljudu i dopustio sam mu. Šteta što nije zabio - objasnio je Modrić.

A o toj temi progovorio je i izbornik Zlatko Dalić.

- Svi žele zabiti u ovakvoj atmosferi. Modrić je trebao pucati, ali mu je prepustio jedanaesterac - rekao je Dalić.

Perišić je jedanaesterac izveo lijevom nogom.

- Svi smo se zapitali zašto je pucao penal lijevom nogom, ali je njemu ista i lijeva i desna. Žao mi je što nije zabio. Želio je postići gol u Splitu, ali, eto, nije uspio - rekao je Dalić i dodao:

- Ništa ga nisam pitao nakon utakmice. Treba mu gol da se vrati, a je li lijeva noga razlog promašaja, ne znam.

>> Pogledajte izjave Brune Petkovića i Nikole Vlašića nakon pobjede

Komentara 20

KA
kapunjohan
11:36 11.10.2019.

Ljudi pa penal je kazna - šansa za gol ali to još ne znači da će se gol i postići iako je to negdje 75% .Treba reći nije Perišić promašio nego treba reći golman je obranio , golman je igač i on može biti uspješan i to mu treba priznati. Pucanje jedanajsterca je igra jedan na jedan.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
11:35 11.10.2019.

Perišić je htio i trebao pucati. Rezultat je bio 3:0 i nikakva šteta nije počinjena.

Avatar navijač
navijač
12:46 11.10.2019.

Perišiću možemo oprostiti i daleko više od neIskorištenog jedanaesterca , zbog svega dobrog što je napravio do sada. Ja se na primjer ne ljutim na njega iako mi je pao listić jer sam se kladio da Perišić daje gol i pobjeda HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije