Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRNULO GA

Emocije su prevladale: Ivan Perišić nije izdržao i rasplakao se na Poljudu

Ivan Perišić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
10.10.2019.
u 22:23

Omišanin je tijekom intoniranja himni sagnuo glavu jer nije mogao sakriti suze. Emocije su prevladale dok je slušao kako navijači pjevaju Lijepu našu.

Sjajna atmosfera na Poljudu uoči početka utakmice Hrvatske i Mađarske dirnula je Ivana Peršića

Omišanin je tijekom intoniranja himni sagnuo glavu jer nije mogao sakriti suze. Emocije su prevladale dok je slušao kako navijači pjevaju Lijepu našu. Video pogledajte OVDJE.

Ivan Perišić večeras igra 85. utakmicu za Hrvatsku, a zabio je 24 gola. Mogao je i 25., no protiv Mađara nije iskoristio jedanaesterac. No, na kraju nije ni previše važno jer je Hrvatska upisala uvjerljivu pobjedu.

Perišić je i najuslužniji što su se vatreni vratili u Dalmaciju nakon četiri godine, u svibnju ove godine je "dogovorio" utakmicu Hrvatske i NK Omiša.

>> Pogledajte i atmosferu ispred Poljuda

Ključne riječi

Komentara 19

AL
altruist
22:45 10.10.2019.

A kad se sjetim onog Stankovicevog dzubretanja kontra Luke i repke. Neka nam zivi vjecna Hrvatska!

RI
rimac444
22:54 10.10.2019.

Ovoje melem za dušu hrvatskog domoljuba, jer komunjarska gamad i njihovi mediji na čelu sa HRT jugo ekipom zagađuju sve naše svetinje, osjećaje, ponos na našu povijest i velikane na čelu sa Ocem domovine

Avatar Mi sami
Mi sami
22:43 10.10.2019.

Periša legendo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije