Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA FORMA

Dalić neće biti imun na ovo: Antonio-Mirko Čolak za Malmö zabio tri gola!

Bratislava: Sraz Slovačke i Hrvatske u kvalifikacijskom susretu za nogometni SP 2022.
Slavko Midzor/PIXSELL
13.10.2021.
u 21:57

Zapažen je od samog početka švedske Allsvenskan lige. Trenutačno je na deset ligaških golova te se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice strijelaca

Hrvatski reprezentativac Antonio-Mirko Čolak odigrao je još jednu vrlo zapaženu utakmicu u dresu Malmöa, aktualnog švedskog prvaka.

U ogledu 2. kola švedskog Kupa Malmö je bio uvjerljiv te je s 5:1 pobijedio Onsalu, a najbolji igrač na terenu bio je hrvatski napadač. U 9. i 19. minuti je postigao prva dva pogotka, dok je u 67. zaključio niz golova svoje momčadi te je postavio konačnih 5:1.

Podsjetimo i kako je Čolak zapažen od samog početka švedske Allsvenskan lige. Trenutačno je na deset ligaških golova te se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice strijelaca, dok je njegov Malmö treći na ljestvici i ima tri boda manje od vodećeg dvojca (Djurgarden i AIK Stockholm).

Komentara 3

KR
krampus9
22:19 13.10.2021.

Onsala je cetvrtoligas tako da nije baš neka vijest

WE
weAreCro
09:03 14.10.2021.

Ma daj molim te za klub (prvenstvo i kup) i reprezentaciju je odigrao sve skupa oko 25 utakmica i 10 puta zabio. Od toga 3 gola jucer i to klubu iz 4 lige. Pa jeste vi normalni koga saljete u repku. Ako je tako onda i onaj Dabro iz Lokomotive treba dobiti sansu jer u 10 utakmica ima 5 gola.

SP
sportiglazba
16:41 14.10.2021.

centarfor koji zabija u bilo kojoj ligi je bolji od igre bez centarfora - pa onda nabacujemo lopte pred gol non -stop a tamo nema nikoga jer igramo s 3x lijeva krila koje se drze za ruke stojeci daleko od gola. Decko je dobio pola utakmice, nije uigran sa ekipom, ne zele mu dodati loptu kako treba kako onda ocekivati 3 gola na utakmici. Ako Dalic pocne koristiti centarfora gdje ce onda igrati silni hajdukovci Perisic, Livaja, Vlasic, Pasalic i slicni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije