Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA FORMA
Povratak na članak

Dalić neće biti imun na ovo: Antonio-Mirko Čolak za Malmö zabio tri gola!

Zapažen je od samog početka švedske Allsvenskan lige. Trenutačno je na deset ligaških golova te se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice strijelaca

Komentari 3

KR
krampus9
22:19 13.10.2021.

Onsala je cetvrtoligas tako da nije baš neka vijest

VL
WE
weAreCro
09:03 14.10.2021.

Ma daj molim te za klub (prvenstvo i kup) i reprezentaciju je odigrao sve skupa oko 25 utakmica i 10 puta zabio. Od toga 3 gola jucer i to klubu iz 4 lige. Pa jeste vi normalni koga saljete u repku. Ako je tako onda i onaj Dabro iz Lokomotive treba dobiti sansu jer u 10 utakmica ima 5 gola.

VL
SP
sportiglazba
16:41 14.10.2021.

centarfor koji zabija u bilo kojoj ligi je bolji od igre bez centarfora - pa onda nabacujemo lopte pred gol non -stop a tamo nema nikoga jer igramo s 3x lijeva krila koje se drze za ruke stojeci daleko od gola. Decko je dobio pola utakmice, nije uigran sa ekipom, ne zele mu dodati loptu kako treba kako onda ocekivati 3 gola na utakmici. Ako Dalic pocne koristiti centarfora gdje ce onda igrati silni hajdukovci Perisic, Livaja, Vlasic, Pasalic i slicni?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.