Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA MARCE

Dajte Luki desetku, on mora postati LM10!

Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
10.02.2014.
u 14:21

"Kao što se CR7 veže uz ime Ronalda, tko bi LM10 trebao biti Modrićev zaštitni znak", piše Marca.

Dajte Luki Modriću broj 10, nova je akcija španjolskog sportskog dnevnika Marca nakon odličnih partija hrvatskog veznjaka. Marca navodi da je Modrićeva ocjena 10 od 10 pa taj broj treba imati i na leđima.

"Puno je razloga zbog kojih bi Real iduće sezone trebao dati Modriću broj deset koja je slobodan nakon iznenadnog odlaska Mesuta Özila. Luka je broj 10 nosio u Dinamu, a sad ga ima u hrvatskoj reprezentaciji. Kao što se CR7 veže uz ime Ronalda, tako bi LM10 trebao biti Modrićev zaštitni znak", piše Marca.

Modrić je igrač kakvog bi svaki trener poželio u momčadi, navodi se u tekstu.

"Danas više nitko ne može zamisliti Real bez malenog Hrvata. Real Madrid igra kako Modrić želi. Njegova predanost nije upitna. Uvijek je tu, bez obzira idu li stvari dobro ili krivo", navodi se u Marci.

Od 1995. su desetku u Realu nosili redom Michael Laudrup, Luis Figo, Robinho, Wesley Sneijder, Lassana Diarra i Mesut Özil. Desetku u Realu imao je i Robert Prosinečki.

>> Evo kako je Modrić vrhunskom reakcijom spriječio gol Atletica!

Komentara 2

Avatar Topgen
Topgen
18:02 10.02.2014.

Samo da ga ne ozbiljnije ne povrijede , sve ostalo je nevazno

ZA
zavrzlama
15:18 10.02.2014.

Ja bih mu dao 20 umjesto 10 , mislim poena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije