Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup kralja

Real razbio Atletico 3:0, Modrić ponovno odličan

Luka Modrić vs Atletico Madrid
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/9
05.02.2014.
u 21:54

Real ima priliku ući u treće uzastopno finale Kupa, samo ovu prednost mora potvrditi sljedeći utorak

Nogometaši madridskog Reala slavili su u prvoj polufinalnoj utakmici Kraljeva kupa. Na Santiago Bernabeuu su pobijedili Atletico Madrid sa 3:0, a zanimljivo je da su od toga čak dva autogola.

Real je bio vrlo raspoložen danas i Atleticu je očitao nogometnu lekciju. Kontrolirali su igrači kraljevskog kluba cijelu utakmicu, dok su gosti tek nekoliko puta zaprijetili.

Prvi pogodak postignut je u 17. minuti. Pepe je dobro povukao i pucao prema golu, lopta se odbila od Insue i prevarila Courtoisa. Iako je u početku gol bio pripisan Pepeu, na kraju je službeno upisan kao autogol Insue.

S vodstvom Reala 1:0 otišlo se na odmor, a već nakon 12 minuta nastavka rezultat je bio 2:0. Di Maria je odlično uposlio Jesea koji iz blizine lako zabija.

U 72. minuti prilika je bila za Godina, pucao je glavom, ali Luka Modrić odličnom reakcijom na gol-liniji sprječava čisti pogodak Atletica.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Već u sljedećem napadu postavljen je konačni rezultat, a pogodak je sličan kao i prvi. Ovoga puta pucao je Di Maria, a lopta se odbila od Mirande i ušla u mrežu. Real je do kraja rutinski odradio posao i sačuvao veliku prednost pred uzvrat koji se igra u utorak.

Tako je prekinut impresivni niz Atletica koji je imao 23 utakmice bez poraza, ali se zato nastavlja niz Reala. Momčad Carla Ancelottija sada ima 22 utakmice bez poraza.

Spomenimo i da je hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao još jednu odličnu utakmicu. Trčao je, borio se, razigravao suigrače, a i spriječio je gol gostiju. Zanimljivo, u prvom poluvremenu imao je 23 dodavanja, a sva su bila točna.

>>Evo kako je Modrić vrhunskom reakcijom spriječio gol Atletica!

>>Ronaldo dobio tri utakmice suspenzije!

>>Atletico na vrhu prvi put nakon 1996.: Aragones bi bio ponosan

Komentara 4

MA
mangup
22:29 05.02.2014.

kad se sjetim utakmice werdera i dinama kada su novinari i kritičari pisali kako je diego klasa za Modrića, a onda pogledam današnju statistiku modrića (lijevo) i diega (desna strana) i baš se smijem, je*o im je nanu svima xD 93% Pass Accuracy87% 100% Aerials Won - 96 Touches 19 1 Fouls 3 4 Total Shots - 4 Dribbles Won 1 3 Tackles 1 9.2 Rating 6

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
22:13 05.02.2014.

Srbin bi rekao: Prava rvatina

DU
Deleted user
07:26 06.02.2014.

sezdesetak tekmi u Realu,jedna asistencija,3 gola,i jedna odbrana s gol linije,bravo Lukice,napredujes,masala ide nabolje,hehehheheheh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije