Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEKSIČKO PRVENSTVO

Cvitanich donio bod Pachuci

Dario Cvitanić
Reuters
22.03.2010.
u 11:49

U 11. kolu meksičke Clausure (zatvarajućeg dijela meksičkog nogometnog prvenstva) Pachuca Darija Cvitanicha remizirala je na gostovanju kod Americe 2:2.

Cvitanich je zabio u 41. minuti jedanaesterac koji je njegovoj momčadi u tom trenutku donio izjednačujući gol za 1:1. Bio je to treći gol nesuđenog hrvatskog reprezentativca (na posudbi iz Ajaxa) za Pachucu u ovom natjecanju.

Nakon 11 odigranih kola Pachuca drži četvrto mjesto Clausurine druge skupine s 14 osvojenih bodova. Za vodećim Monterreyem zaostaju 12 bodova.

Meksička Clausura, skupina 2, 11. kolo:

America – Pachuca 2:2 (Reyna 28, Lopez 67 / Cvitanich 41-11m, Benitez 63)

Redoslijed: 1. Monterrey 26, 2. Morelia 20, 3. America 18, 4. Pachuca 14...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije