Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav majstor

Curry odigrao utakmicu za pamćenje i oborio rekord!

Steph Curry
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.11.2016.
u 11:32

Curry je u pobjedi Golden State Warriorsa 116-106 postigao 46 koševa pri čemu 13 trica iz 17 pokušaja.

Jedan od najboljih igrača NBA lige Stephen Curry upisao se u povijest postigavši 13 trica u susretu protiv New Orleans Pelicansa što do sada nikome nije uspjelo.

Curry je u pobjedi Golden State Warriorsa 116-106 postigao 46 koševa pri čemu 13 trica iz 17 pokušaja. Zanimljivo, Curry je postavio rekord nakon što je u zadnjem susretu gađao trice 0-10 i prvi put nakon 157 uzastopnih susreta ostao bez postignute trice na jednoj utakmici.

"Bila je to zabavna večer. Dečki su mi pomogli oboriti rekord, postavljali su super blokove. Međutim, mislim da ovaj rekord neće dugo trajati jer u NBA ligi ima mnogo sjajnih šutera," kazao je Curry.

Njegov dosadašnji rekord iznosio je 12 trica na jednoj utakmici, a ostvario ga je prošle sezone u susretu protiv Oklahome. Tada se pridružio Donyellu Marshalu koji je 2005. zabio 12 trica za Raptorse protiv Sixersa, te Kobeu Bryantu koji je 2003. u dresu LA Lakersa zabio 12 trica protiv SuperSonicsa.

>>Tjednik Max i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Komentara 1

DU
Deleted user
21:05 08.11.2016.

ajde da ga vidimo protiv Cavaliersa lako s ovim jazavcima s rekordom 0-7

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije