Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefin kup regija

Cukrov s amaterima protiv Engleske, Turske i Walesa

Nogomet
Sanjin Strukic/PIXSELL
24.09.2010.
u 09:43

Hrvatsku predstavljaju nogometni amateri iz Dalmacije, a uvjet je da nisu igrali u 1. ili 2. ligi te imali profesionalni ugovor.

Počinju kvalifikacije za 7. Uefin kup regija, što u stvari znači da počinju kvalifikacije za odlazak na prvenstvo Europe nogometaša amatera. Uvjet je da u reprezentacijama igraju nogometaši koji nikada nisu igrali u 1. i 2. ligi, te da nisu imali profesionalni ugovor.

Hrvatsku će predstavljati nogometaši-amateri iz Dalmacije, a kvalifikacije će se od 24. do 28. rujna održati u Dugopolju, Splitu, Sinju, Klisu, Solinu i Imotskom. Naši se danas u 16.30 sati u Dugopolju sastaju s Engleskom, a u skupini su još Turska i Wales.

Pobjednik skupine i najbolja druga momčad iz tri kvalifikacijske skupine stječu pravo nastupa u dodatnim kvalifikacijama. Izbornik je Nikica Cukrov, treneri su Milan Petrović, Nikša Boljat i Tino Ugrin, a Vladimir Balić je trener vratara.

Na popisu su: Jerković, Brečić (Neretvanac), Stipković (Jadran LP), Dodig (Neretva), Matić (Dinara), Vukić (Zagora), Grbešić, Njire (Konavljanin), Kovačić (GOŠK), Prižmić (Zmaj, Blato), Zagorac (Uskok), Zolota (Jadran KS), Romac (Hrvace), Čačić, Andačić (Raštane), Dujmović (Velebit), Zubčić (Hajduk, Pridraga) i Štrkalj (Krka).

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:08 24.09.2010.

Cukrov s amaterima protiv Engleske jer sa uvoženim profesionalcima se dobiva porcija i World Cup posle toga odgleda potišteno pored TV ekrana..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije