Naslovnica Sport reprezentacija

Cukrov s amaterima protiv Engleske, Turske i Walesa

Hrvatsku predstavljaju nogometni amateri iz Dalmacije, a uvjet je da nisu igrali u 1. ili 2. ligi te imali profesionalni ugovor.
24. rujna 2010. u 09:43 1 komentara 13 prikaza
Nogomet
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Počinju kvalifikacije za 7. Uefin kup regija, što u stvari znači da počinju kvalifikacije za odlazak na prvenstvo Europe nogometaša amatera. Uvjet je da u reprezentacijama igraju nogometaši koji nikada nisu igrali u 1. i 2. ligi, te da nisu imali profesionalni ugovor.

Hrvatsku će predstavljati nogometaši-amateri iz Dalmacije, a kvalifikacije će se od 24. do 28. rujna održati u Dugopolju, Splitu, Sinju, Klisu, Solinu i Imotskom. Naši se danas u 16.30 sati u Dugopolju sastaju s Engleskom, a u skupini su još Turska i Wales.

Pobjednik skupine i najbolja druga momčad iz tri kvalifikacijske skupine stječu pravo nastupa u dodatnim kvalifikacijama. Izbornik je Nikica Cukrov, treneri su Milan Petrović, Nikša Boljat i Tino Ugrin, a Vladimir Balić je trener vratara.

Na popisu su: Jerković, Brečić (Neretvanac), Stipković (Jadran LP), Dodig (Neretva), Matić (Dinara), Vukić (Zagora), Grbešić, Njire (Konavljanin), Kovačić (GOŠK), Prižmić (Zmaj, Blato), Zagorac (Uskok), Zolota (Jadran KS), Romac (Hrvace), Čačić, Andačić (Raštane), Dujmović (Velebit), Zubčić (Hajduk, Pridraga) i Štrkalj (Krka).

Jaja Spar
Prirodna namirnica
Dočekajte Uskrs sa zdravim domaćim jajima

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    Cukrov s amaterima protiv Engleske jer sa uvoženim profesionalcima se dobiva porcija i World Cup posle toga odgleda potišteno pored TV ekrana..