Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
argentinac otvorio dušu

Cufre: Lanjska obrana ne igra, a ova prima i u HNL-u

'20.11.2010., stadion Kranjceviceva, Zagreb - Nogometna utakmica 16. kola prve HNL, NK Hrvatski dragovoljac - NK Dinamo.Leandro Damian Cufre. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
23.10.2011.
u 09:00

Bio je stožerni igrač Dinama, no kad mu je ljetos istjecao ugovor, Leandro Cufre (32) razmišljao je o odlasku u Argentinu, zvala ga je i Crvena zvezda, imao je i drugih ponuda iz Europe.

Ipak, nakon natezanja s braćom Mamić, dogovor je postignut i Leandro Cufre potpisao je novi ugovor na dvije godine. Koji sada uglavnom provodi na klupi. Iskusni Argentinac kaže da je zdrav i spreman, no minutaža mu je zapravo mizerna. Kao čovjek koji kaže ono što misli, bez okolišanja tvrdi da je nezadovoljan:

– Ne znam zašto tako malo igram, no to je trenerova odluka s kojem se ne slažem, ali je poštujem. Naravno da mi se sve to ne sviđa.

Svi vide nedostatke

Dinamo je u međuvremenu doveo Šimunića i Vidu za stoperske pozicije, je li to razlog neigranja?

– Zdrava konkurencija uvijek je dobra i za klub i momčad to je super. Ali, prošle sezone imali smo sjajnu obranu, primili smo najmanje golova, a sad nitko od nas ne igra (Bišćan ozlijeđen, Tomečak i Cufre pričuve, Tonel standardan)! Dakle, to je pitanje za trenera.

Ostatak pročitajte u Večernjem listu od nedjelje

Ključne riječi

Komentara 15

MI
Mikeš09
09:25 23.10.2011.

ovi smra..vi od lista večernjeg još nemaju izvještaj a da je liga prvaka bio bi odmah poslije tekme eto kako se tretira hnl u našim medijima a ,,pametnjakovići\'\'ne kuže da nema hnl ne bi bilo ni lige prvaka...osim toga čini mi se da nemaju kaj ni za pisati ali da je kojim slučajem rijeka uzela bod gilo bi već tri članka...gadi mi se ova licemjerna piskarala kao i licemjerje u medijima ,novinarima,glavnim urednicima a društvu...e moj Jobs...

DO
dodotatino
09:33 23.10.2011.

pa oni više niti ne pišu ako ne pljuju. Ne razumijem kako nisu napisali, vjerovatno im nije interesantna tema, da je ogroman broj ljudi kasnio na ulaz na utakmicu sa Ajaxom. Na ulazima je ponovno pokazano i dokazano da organizatoror a i policija nije sposobna organizirati ulaz. Malobrojni i neopremljeni (ne mislim na njihovu osobnu opremu) policajci su samo ukras. Utakmice organizira neki veliki kadar koji nije vidio niti jedno brojnije okupljanje osim vjerojatno stranačkog skupa.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:12 23.10.2011.

nemojte me krivo shvatiti , iako sam dinamovac, žao mi je što je jučer Dinamo pobijedio. Žalim samo zbog toga jer je to značilo odgađanje neminovnog i dodatnu agoniju na klupi trenera koji ničim nije dorasto da vodi ekipu. Njegovoo je znanje na razini Bilićevog - čisti diletantizam, lutanje, neiskustvo i neznanje. Stoga žalim zbog ovih bodova od jučer jer su samo zamazali oči i privremeno sakrili stvarnost. Bolje trenersko rješenje bi te bodove vratilo u idućih kolo-dva, ali nakon toga nebi bilo brige, koja ovako ostaje. Kruno odlazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije