Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
argentinac otvorio dušu
Povratak na članak

Cufre: Lanjska obrana ne igra, a ova prima i u HNL-u

Bio je stožerni igrač Dinama, no kad mu je ljetos istjecao ugovor, Leandro Cufre (32) razmišljao je o odlasku u Argentinu, zvala ga je i Crvena zvezda, imao je i drugih ponuda iz Europe.

Komentari 15

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:12 23.10.2011.

nemojte me krivo shvatiti , iako sam dinamovac, žao mi je što je jučer Dinamo pobijedio. Žalim samo zbog toga jer je to značilo odgađanje neminovnog i dodatnu agoniju na klupi trenera koji ničim nije dorasto da vodi ekipu. Njegovoo je znanje na razini Bilićevog - čisti diletantizam, lutanje, neiskustvo i neznanje. Stoga žalim zbog ovih bodova od jučer jer su samo zamazali oči i privremeno sakrili stvarnost. Bolje trenersko rješenje bi te bodove vratilo u idućih kolo-dva, ali nakon toga nebi bilo brige, koja ovako ostaje. Kruno odlazi.

VL
MI
Mikeš09
09:25 23.10.2011.

ovi smra..vi od lista večernjeg još nemaju izvještaj a da je liga prvaka bio bi odmah poslije tekme eto kako se tretira hnl u našim medijima a ,,pametnjakovići\'\'ne kuže da nema hnl ne bi bilo ni lige prvaka...osim toga čini mi se da nemaju kaj ni za pisati ali da je kojim slučajem rijeka uzela bod gilo bi već tri članka...gadi mi se ova licemjerna piskarala kao i licemjerje u medijima ,novinarima,glavnim urednicima a društvu...e moj Jobs...

VL
DO
dodotatino
09:33 23.10.2011.

pa oni više niti ne pišu ako ne pljuju. Ne razumijem kako nisu napisali, vjerovatno im nije interesantna tema, da je ogroman broj ljudi kasnio na ulaz na utakmicu sa Ajaxom. Na ulazima je ponovno pokazano i dokazano da organizatoror a i policija nije sposobna organizirati ulaz. Malobrojni i neopremljeni (ne mislim na njihovu osobnu opremu) policajci su samo ukras. Utakmice organizira neki veliki kadar koji nije vidio niti jedno brojnije okupljanje osim vjerojatno stranačkog skupa.

VL
VE
Velikogoričan56
09:47 23.10.2011.

Slazem se sto posto s Cufreom, on treba igrati, jer bio je prosle godine stup obrane s Tonelom. Jurcic sanja o nekakvoj Ibanezovoj igri preko krila, a rupa su na lijevoj strani da boli glava. Ma, rupe su postali svugdje, jer nema sustava igre. Jurcic odlazi u Lokomotivu, ako nista i Tot je puno bolji

VL
OB
-obrisani-
11:01 23.10.2011.

Vida i Simunic su po kvaliteti daleko ispred svih gore nabrojanih.

VL
VI
virkom
11:33 23.10.2011.

@C55K9.9X1: ___________________________ Ne slazem se s tobom! Oni sto sjede na klupi u najmanju su ruku podjednaki sa Simunicem i Vidom. Po cemu su to njih dvojica bolji? Ja ne vidim te razlike. A osim toga nisu ni uigrani. Simunicunic je star i onaj koji ne moze naci mjesta u Bundesligi nije dobar ni za Ligu Prvaka, pa makar to bio i Bate Borisov, a ne Dinamo. Maminjo kupuje stare mazge koje vise nitko nece. Isto je bilo sa Nowotnyjem, sa Kovacem, sada sa Simunicem... to za mene nije pojacanje! Trener sastavlja ekipu po Mamicevim zeljama i za takvu funkciju bi svaki od nas isto tako mogao biti trener!

VL
DU
Deleted user
11:59 23.10.2011.

najjača dinamova postava u ovom trenutku je kelava vrsaljko, vida, tonel, cufre badelj, calello tomečak, sammir, ibanez bećiraj čvrsta obrana od lani pojačana vidom, s brzim krilima koja su osnova modernog nogometa, te fatosom koji je trenutno u najboljoj formiformi od napadača. ipak, kod jurčića ekipa u ovom sastavu nije odigrala ni jednu utakmicu, nego smo prisiljeni gledati nekakve kvazirombove s lekom, pokrivačem i calellom, lutanja u formaciji, igrače na krivim pozicijama... jurčić je u nepunih 5 mjeseci na dinamovoj klupi uništio sve dobro što je vaha lani napravio.

VL
DU
Deleted user
12:16 23.10.2011.

Cufre bi trebao vise igrati! Pogotovo u Ligi Prvaka!

VL
MI
mirko0410
13:22 23.10.2011.

Uz Tonela daleko največi profesionalac.Mnogi domaći dečki bi se trebali ugledati u njega i njegov pristup prema nogometu. Definitivno bi trebalo biti mjesta za njega u prvih jedanaest.

VL
KI
kiiko
13:43 23.10.2011.

ma vazno je da krunek hopsa van terena i pravi neke gestikulacije kada rukavina zabije..........da smesnije ne moze ispast

VL
Avatar mohito
mohito
16:36 23.10.2011.

@grubi - slazem se s tobom - i meni je jucer palo na pamet da bi za dinamo bilo najbolje da popusi utakmicu jer bi to vjerojatno dovelo do smjene onog mediokriteta na klupi - sramota je da moram ko navijac razmiljat na taj nacin, ali jurcic iz dana u dan sve vise unistava ovu ekipu, potpuno je unistil igru i ugusil kreativu, mnoge je igrace srozal na igrackom i psihickom planu - cuffre je i ko igrac i karakterno jedno od najboljih pojacanja dinama u dugo vremena, zapravo je po pristupu i profesionalnosti zasluzil kapetansku traku a ne sjedenje na klupi - onaj mamlaz si je uzel u zadatak promovirat ibaneza kao osobni projekt a i pticama na grani je jasno da ibanez nije nit ce ikad bit bek, nego je najveca rupa u obrani (mada mi je simpatican i puno se trudi)...kraj mamlaza jurcica ova ce momcad skroz propast do zime, nece dat ni gol u lp, a svaka tekma u hnl-u ce bit neprobavljivo mucenje s neizvjesnim zavrsetkom - treba ga maknut pod hitno, makat i oruxsr vodil ekipu - jurcic je zlocudni tumor ovogodinjrg dinama i treba ga leiminirat pod hitno dok do kraja ne ubije momcad...

VL
DE
derin
17:22 23.10.2011.

mamić je kupio šimunića i krstanovića radi pokazivanja tko je gazda, a zapravo je napravio uslugu hajduku i spasio ih od još jednog promašaja, a s jurčićem je računao da će mu igrati njegovi igrači, a ovaj mu lijepo snizio cijenu svih. cufre igračina.

VL
OB
-obrisani-
17:47 23.10.2011.

Cinjenica je da Dinamo ima PREVISE igraca. Neke bi trebao prodati a neke posuditi.

VL
CU
cupus
20:51 23.10.2011.

Tonnel i Cufre moraju igrati a za ostale kako je ko u formi

VL
VO
voodooman
02:38 24.10.2011.

Cufre je doktor za Ibaneza,to jedino onaj Kruno ne vidi ,Ibanez nema mjesta u Dinamu,jest da se trudi al je taraba od igrača !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.