Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autostoper u Nürburgringu

Čudo u Njemačkoj: Vettel tek četvrti

Lewis Hamilton
Reuters
24.07.2011.
u 16:41

Na autocesti je zabranjeno autostopiranje, ne smije se to raditi ni na cesti za promet motornih vozila. Ali, na stazi za formulu 1, e tamo nema takvih problema!

Da prijateljstvo vlada među vozačima, vidjeli smo u počasnom krugu na VN Njemačke. Fernando Alonso je digao prst, ostavio je svoj Ferrari kraj staze jer je morao sačuvati malo benzina (?!), a autostopera je “pokupio” Mark Webber. 

Španjolac je sjeo na haubu, a ovaj dao gasa, dovezao ga na proglašenje pobjednika. Šampanjcem je taj dvojac špricao pobjednik Lewis Hamilton, Sebastiana Vettela, aktualnog svjetskog prvaka ostavili su negdje daleko iza.

 

–Emocije su me preplavile, iscrpio sam se, dao sam sve od sebe. Ne može bolje, opet sam prvi!. Nisam ni pomišljao da bi mogao slaviti u Vettelovoj Njemačkoj. Ovo je vjerojatno najbolja utrka koju sam ikad odvozio... – blistao je Britanac.

 

Kao kad se na autocesti nađu tri “pametna” vozača, tako su 60 krugova vozili Alonso, Webber i Hamilton vozili u Njemačkoj. Tamo ionako nema ograničenja. Međusobno se preticali, naguravali, izmjenjivali na prvoj poziciji.

 

– Nisam više mogao doći ni blizu Hamiltonu, pa sam se opustio, i vozio lagano do kraja. Bio sam četvrti na startu, došao do drugog

 

mjesta. Preskočio sam Vettela na stazi, Marka u pit-stopu. Što bih se žalio - rekao je Alonso.

 

Webber je bio kao pokisnut, iako kiša nije padala. Deveti puta krenuo je prvi, a već šesti nije uspio pobijediti. Nije mu neki prosjek, tek 33 posto...

 

– Dao sam sve od sebe, ali dečki su se bolje snašli. Moram nešto promijeniti, razočaran sam što nisam pobijedio. Valjda još moram učiti – dodao je veteran Webber.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije