Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski stručnjak

Čudne metode - Štimac uz pomoć astrologa bira prvih 11 Indije: Odlučio sam probati

(SP)QATAR-DOHA-FOOTBALL-FIFA AFC-JOINT QUALIFICATION
Foto: yangyuanyong/XINHUA
1/2
12.09.2023.
u 10:03

Indian Express navodi da Štimac koristi čak i usluge astrologa kako bi odabrao idealnih 11. Navodno je potražio pomoć izvjesnog astrologa Buhupesha Sharme

Hrvatski stručnjak Igor Štimac (56) već je četiri godine na klupi Indije s kojoj pokušava izgraditi kult reprezentacije. U srpnju je ove godine s tom zemljom osvojio i prvenstvo Južne Azije i ljudi ga tamo vole. 

Tamošnji medij sada se raspisao o metodama koje Hrvat koristi uoči utakmica. Naime, Indian Express navodi da Štimac koristi čak i usluge astrologa kako bi odabrao idealnih 11. Navodno je potražio pomoć izvjesnog astrologa Buhupesha Sharme s kojim je razmijenio gotovo 100 poruka u periodu od svibnja do srpnja 2022. godine.

- Ne samo da je narušio integritet izbora igrača već je značajne informacije iz reprezentacije dijelio sa strancem i tako je riskirao da protivnik sazna detalje iz svlačionice - piše Indian Express koji donosi da je Štimac u  navedenom razdoblju s Indijom odigralo četiri utakmice i pred svaku je razgovarao s astrologom.

Hrvatski trener to je ovako prokomentirao:
- Bhupesh mi je preporučen i uvjerili su me da bih njegove usluge mogao koristiti u reprezentaciji. Odlučio sam provjeriti njegove mogućnosti i ništa više od toga. Tražio sam pomoćnika iz inozemstva i nisu mi ga dali. Ostao sam šokiran novcem kojeg su mu isplatili za 'usluge' u dva mjeseca - rekao je Štimac.

Inače, astrologu su isplatili gotovo 30.000 eura.

 

Ključne riječi

Komentara 2

VA
Varosanin
10:22 12.09.2023.

Odlican izbornik. On je u hrvatskoj repki ugurao Malocu i Halilovica i jos je vrhunski uspjeo izgubiti dva puta protiv Skotske. I u gostima i kod kuce. Nemam rijeci...

Avatar Retro
Retro
21:18 12.09.2023.

Imali smo mi jednog takvog u rukometu. Za pobjede je bila zaslužna Gospa. :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije