Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKAŠKA EUROLIGA

CSKA bez poteškoća svladao Cedevitu

31.10.2014., KC Drazen Petrovic, Zagreb - Euroliga, 03. kolo, KK Cedevita - PBK CSKA Moskva. Kyle Hinse, Miro Bilan. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
05.12.2014.
u 20:11

U momčadi Cedevite najučinkovitiji je bio Fran Pilepić s 23 koša. Tomislav Zubčić je dodao 14, a Mario Delaš 11.

Košarkaši Cedevite nisu uspjeli napraviti iznenađenje na gostovanju kod moskovskog CSKA. Momčad Jasmina Repeše poražena je s 97:79 u osmom kolu Eurolige.

CSKA je od prve minute bio dominantan, a Cedevita ni u jednom trenutku utakmice nije vodila. Na prvi se odmor otišlo s plus 14 za domaćine (32:18) da bi do poluvremena ta razlika narasla na 26 koševa (60:34). CSKA je u nastavku rutinski sačuvao prednost i upisao osmu pobjedu u isto toliko susreta.

U momčadi Cedevite najučinkovitiji je bio Fran Pilepić s 23 koša. Tomislav Zubčić je dodao 14, a Mario Delaš 11. Kod domaćina su Nando de Colo i Sony Weems ubacili po 14 poena.

Cedevita ima omjer od dvije pobjede i šest poraza. U idućem kolu će ugostiti Maccabi kojega je iznenadila u Tel Avivu.

Barcelona pregazila Poljake

Barcelona je bila i više nego uvjerljiva na gostovanju kod u Poljskoj kod Turow Zgorzeleca. Katalonci su slavili 104:65 što je jedna od najvećih pobjedi u Euroligi.

Ponajbolji pojedinci u katalonskoj momčadi bili su Mario Hezonja (15 koševa) i Ante Tomić (12 koševa) pa je Barca i nakon osam kola nepobijeđena. Perasovićeva Valencija kod kuće izgubila od Crvene zvezde (68:77).

>> Cibona i Cedevita u utrci su oko Slovenca Rebeca, Blassingame blizu odlaska

>> Cedevita uvjerljiva na gostovanju u Sremskoj Mitrovici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije