Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Palace pobijedio City prvi put u povijesti i izbrisao im svaku šansu u obranu naslova

Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL
06.04.2015.
u 23:17

Završilo je 2:1 za domaće i momčad Manuela Pellegrinija može se početi pripremati za sljedeću sezonu jer u ovoj su ostali bez svega

Edin Džeko odigrao je 66 minuta u porazu Manchester Cityja od Crystal Palacea (1:2) bez značajnijeg učinka, čime se zapravo uklopio u sivilo svoje momčadi. Yaya Toure i Sergio Aguero pošteno su se ispromašivali, a Palace je svoje iskoristio preko Murrayja i Puncheona. Toure je tek uspio ublažiti poraz Manchester Cityja.

Čini se kako je Premiership odlučen, Chelsea već može slaviti novi naslov prvaka jer teško da će Arsenal uspjeti nadoknaditi sedam bodova, a možda i deset jer Chelsea ima utakmicu manje.

Također, za City je porazno što nije shvatio "da se prvenstva dobivaju na malim utakmicama" jer kiksao je mnogo puta ove sezone u okršajima s mnogo slabijim momčadima, barem na papiru.

Uz sve to, Crystal Palace ih je pobijedio prvi put u Premiershipu u svojoj povijesti, prije toga su nanizali čak sedam poraza. Ujedno, ovom pobjedom su potvrdili ostanak u ligi jer su 11. i imaju 39 bodova, to je 13 više od Burnleyja na 18. mjestu.

>> Nije šala, Siniša Mihajlović od ljeta bi trebao na klupu Manchester Cityja!

Komentara 2

NE
nenasjedajte
01:58 07.04.2015.

dezelicu, mani se novinarstva, pametnije ti je... u cijoj to povjesti man city je prvi puta izgubio od palace-a???? u tvojoj povjesti? koja debilana od novinarstva, da covijek ne povjeruje

DO
domicus2204
00:11 07.04.2015.

mrzim city...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije