Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko se našalio

Cro Copa u Japanu iznenadila bivša zvijezda Dinama!

Cro Cop
Foto: Facebook
1/2
27.09.2018.
u 17:34

U Japanu je naš borac izuzetno cijenjen, navijači ga obožavaju, zbog čega uvijek priznaje da mu se tamo najdraže boriti.

Mirko Filipović u nedjelju će ponovno u ring. Popularni hrvatski borac odmjerit će snage s Amerikancem Roqueom Martinezom, a bit će mu to 51. profesionalni MMA meč u karijeri.

"Spreman sam za Tokio", napisao je Mirko na društvenim mrežama te se zaputio u Japan u kojem će se održati borba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Japanski gastarbajteri..

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)

Cro Cop vjeruje u sebe, kaže da je vrhunski pripremljen i očekuje pobjedu. ova mu borba dolazi samo četiri mjeseca nakon teške ozljede zbog koje je otkazao nastup na Bellatoru 200 i borbe protiv Roya Nelsona. No, Mirko je odradio odlične pripreme.ž

>>Pogledajte gostovanje Filipa Hrgovića na Večernji TV-u

U Japanu je naš borac izuzetno cijenjen, navijači ga obožavaju, zbog čega uvijek priznaje da mu se tamo najdraže boriti. Ovoga puta tamo ga je posjetio i jedan hrvatski nogometaš koji također ima sjajan status u Japanu.

Riječ je o Mihaelu Mikiću, bivšem nogometašu Dinama, koji od 2009. godine igra za Hirošimu. Posjetio je Cro Copa na treningu pa su se poslije zajedno fotografirali, a hrvatski gladijator se našalio u statusu.

"Japanski gastarbajteri", napisao je Miro uz fotografiju.

Komentara 6

SO
sohnahoakasaa
19:48 27.09.2018.

Hahahaha nekad sreća a nekad tuga. Nema mjesta na ovoj kugli zemaljskoj gdje nema Hrvatskih kostiju ili gdje ne pečalbare naši. Neka, jednom će nas biti više doma a to je važno. Nadam se...

CI
cinbenik
08:05 28.09.2018.

Neka je sa srecom CRo Copu,svjetlu Hrvatske....

IV
Ivicazgb
08:08 28.09.2018.

Pohlepni mirko....po stare dane želi batine primat zbog šake para...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije