Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filipovićev komentar

Cro Cop žestoko oprao biskupa Huzjaka: Ovo ne ide da ga jeb..

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
15.01.2019.
u 23:11

– Staviti u istu rečenicu svećenik, puška, pucanje i ubijanje iz zabave, jednostavno ne ide – napisao je između ostalog Mirko Filipović

Mons. Vjekoslav Huzjak, biskup bjelovarsko-križevački u petak 11. siječnja u lovu je teško ozlijedio drugoga lovca. Nesreća u lovu dogodila se u prijepodnevnim satima u lovištu kod mjesta Kraljeva Velika, na području Lipovljana.

Biskup Huzjak (58), inače strastveni lovac, sudjelovao je u organiziranom i prijavljenom lovu. Prema policijskom priopćenju o događaju u kojem nije naveden identitet biskupa, on i drugi lovac nalazili su se na susjednim čekama udaljenima oko 90 metara.

U jednom trenutku biskup je iz lovačkog karabina pucao u divlju svinju koju je promašio te je puščano zrno pogodilo 64-godišnjaka u natkoljenicu.

Biskup Vjekoslav Huzjak, čim je to bilo moguće, u bolnici je pohodio u nesretnome slučaju ozlijeđenog lovca te mu osobno izrazio žaljenje. 

Slučaj je zaintrigirao i proslavljenog hrvatskog borca Mirka Filipovića, koji je na svom profilu na Facebooku napisao oštar komentar.

– To je stvarno sramota. Taj lik sigurno nije bio zabrinut za usjeve svojih župljana ili za ekoravnotežu u svom području, već mu je to gušt i zabava. A staviti u istu rečenicu svećenik, puška, pucanje i ubijanje iz zabave, jednostavno ne ide ga j... – napisao je Cro Cop u komentaru na Facebooku. 

>> Slučaj Metković: Majka liječnice Kaleb: Skine mom djetetu teret s leđa

Komentara 189

AL
alphazulu99
06:30 16.01.2019.

"Sport" kojim se Mirko bavi je oblik licemjerstva. Ljudi dolaze gledati budale koje se medjusobno tuku za novac. Kada bi netko organizirao borbu pasa ili pijetlova, skocili bi razni "humanisti" i zastitnici zivotinja, a kad to isto ucine ljudima, svi sute i to proglase sportom.

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
07:41 16.01.2019.

kaj nisi komentirao svećenika koji pjeva četničke pjesme ....ili žene koje ubijaju svoju djecu ako već djeliš moralne savjete

DU
Deleted user
07:55 16.01.2019.

Dovoljno je reći da je Mirko izjavio da psa nikad ne bi mogao udariti, ali čovjeka može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije