Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filipović u bolnici

Cro Cop ponovno na liječenju: Legendo, desetu operaciju ćemo proslaviti kumstvom!

Mirko Filipović
Foto: Facebook
1/5
01.02.2017.
u 12:15

Problem je bio što se te matične stanice uzimaju iz masnog tkiva s trbuha, a kojeg ja nisam imao dovoljno, pa je bilo povuci-potegni – ispričao je Mirko.

Hrvatski borac Mirko Filipović nedavno je ozlijeđen osvojio naslov na Rizinovu Grand Prixu u Japanu. Po povratku odlučio je peti put operirati koljeno. Zahvat je obavio dr. Hudetz u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina, a kako je objavio sam Cro Cop, sve je sjajno proteklo. 

– Dragi prijatelji, jučer sam u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina uspješno obavio zahvat na koljenu. Dr. Hudetz primijenio je najnoviju metodu koja se koristi u ortopediji i koja se obavlja samo u Sv. Katarini, tzv. 'Lipogems' odnosno aplicirane su mi moje vlastite matične stanice (što god to značilo, jer 99,9% vas, kao ni ja sam, nema pojma što je to i kako točno djeluje), a koja daje izvrsne rezultate. Problem je bio što se te matične stanice uzimaju iz masnog tkiva s trbuha, a kojeg ja nisam imao dovoljno pa je bilo povuci-potegni, ali nekako je legendarni dr. Hudetz (moj veliki frend i kralj ortopedije) uspio nagrecati dovoljno da sve obavimo – napisao je Filipović na Facebooku, a uz fotografiju je još dodao:

– Ovo je dr. Hudetzu bila sedma operacija na meni (stopalo, ruka i 5 puta koljeno). Pao je dogovor da desetu moramo okruniti nekim kumstvom. Inače dr. Hudetz je ovaj zgodni lik s moje lijeve strane, a s desne je dr. Primorac!

>>Kakva bi to borba bila! Legenda otkrila: U ožujku sam se trebao boriti s Cro Copom

>>Cro Cop završio u bolničkom krevetu

Komentara 2

RI
ribar110
12:36 01.02.2017.

Neka bude sve kako treba sa zdravljem ali malo mirise i na reklamu.Kako je da je ... sretno Mirko.

DU
Deleted user
17:46 01.02.2017.

Lik s desne strane Mirku ocito nije zgodan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije