Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko se umirovio

Kakva bi to borba bila! Legenda otkrila: U ožujku sam se trebao boriti s Cro Copom

Cro Cop Miočić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
31.01.2017.
u 17:18

“Ne znam gdje smo se trebali boriti, ali znam da se to trebalo dogoditi u ožujku. Mislim da bi taj dvoboj bio bolji za fanove"

Quinton Jackson je prilikom gostovanja u The MMA Houru iznio informaciju koju dosad nismo znali. Naime, u razgovoru s Arielom Helwanijem, ‘Rampage’ je otkrio kako je umjesto s Muhammedom Lawalom, ovog ožujka trebao ukrstiti rukavice s Mirkom Filipovićem, piše Fight Site.

Revanš s ‘King Moom’ je pomalo iznenadio Helwanija koji je upitao ‘Rampagea’ kako to da su uopće dogovorili isti, a onda je uslijedio zanimljiv odgovor:

“Ponudili su mi Cro Copa, ali on se onda umirovio. Zatim su se vratili s ponudom da se borim protiv King Moa”, otkrio je Jackson Bellatorovu ponudu na što je Helwani pokušao provjeriti je li se ta borba trebala održati u Japanu.

“Ne znam gdje smo se trebali boriti, ali znam da se to trebalo dogoditi u ožujku. Mislim da bi taj dvoboj bio bolji za fanove. S Cro Copom bi bila uzbudljiva borba, dok će ‘King Mo’ samo ići na rušenja”, otkriva Jackson koji će se s Lawalom susresti 31. ožujka u glavnoj borbi Bellatora 175.

Komentara 1

VE
velikiimali
18:15 31.01.2017.

Da,baš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije