Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ULOGA

Cro Cop krenuo s novim poslom, interes golem

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/7
13.05.2019.
u 09:58

Cro Cop je prestao s teškim i napornim treninzima, ali je zato podigao razinu prenošenja svog velikog znanja na druge.

Mirko Filipović odradio je svoj drugi MMA seminar otkako se umirovio iz aktivnog natjecanja. Posjetio je UFD dvoranu Ivana Dijakovića u Düsseldorfu, gdje je veliki broj boraca došao čuti i vidjeti što im ima reći legenda slobodne borbe.

Mali dio onoga što se događalo u dvorani prenio je jedan od prisutnih boraca, WBA regular svjetski prvak u boksu, Manuel Charr. Objavio je to u InstaStory objavama na svom Instagram profilu. Posjetom jednog od najvećih teškaša u povijesti slobodne borbe pohvalili su se i vlasnici UFD tima, Tomi i Ivan Dijaković. Vjerujemo kako će se uskoro nekim video i fotomaterijalima pohvaliti i sam Filipović, piše Fightsite.

Cro Cop prestao je s teškim i napornim treninzima, ali je zato podigao razinu prenošenja svog velikog znanja na druge. Trenutačno je posvećen pripremi Ante Delije i Satoshija Ishiija za nastup u prvom kolu PFL turnira teške kategorije, a u skoroj budućnosti najavio je još neke seminare. Nakon Vicenze i Düsseldorfa, možda uskoro vidimo i koji u Hrvatskoj, gdje nema sumnje kako će se tražiti mjesto više.

Inače, u UFD-u ovaj tjedan sve je okrenuto KSW 49 priredbi na kojoj će u subotu nastupiti Roberto Soldić, koji će braniti titulu prvaka velter kategorije protiv Krystiana Kaszubowskog. Na istom programu nastupaju još dva UFD borca, Antun Račić i Erko Jun.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
10:40 13.05.2019.

Samo napred Mirko. Ne obaziri se na sitne jajare koje ce zlobno komentirati ovaj clanak kao i sve tvoje dosadasnje uspjehe. zivio i uzivaj u svkom dijelu svog zasluzeno slavnog zivota!

AR
Arger
10:48 13.05.2019.

To sto im je on mogao reci i ja bi im rekao. Sve je u glavi,i samo trening,i trening.

DH
dalibor.hren
11:04 13.05.2019.

Trebalo bi pisati o svim umirovljenicima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije