Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demetrious Johnson:

Cro Cop i Arlovski su mi najveći uzori, oduvijek sam htio hlačice s hrvatskom zastavom

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
06.06.2016.
u 12:31

Johnson je trenutno rangiran na 2. mjestu ljestvice P4P najboljih boraca na svijetu, odmah iza Jona Jonesa

Demetrious Johnson, jedini prvak UFC-ove muha kategorije, i po mišljenju mnogih najbolji borac na svijetu, otkrio je dva borca koji su ga inspirirali u počecima njegove karijere. Član najniže težinske kategorije inspiraciju je pronalazio u velikim dečkima, Andreiju Arlovskom i Mirku Cro Copu Filipoviću, piše Fight Site.

“Mighty Mouse” je prošlog vikenda bio gost na Q&A druženju s fanovima uoči UFC 199 priredbe koja se održala u Inglewoodu u Kaliforniji. Jedna obožavateljica upitala ga je tko su mu bili uzori dok je započinjao karijeru, a Johnson je naveo dva europska borca:

“Uzor mi je bio Andrei Arlovski. Sviđa mi se način na koji je boksao. Zatim, Cro Cop. Sviđa mi se kako je bacao high kick. Tako da, iskreno, njih dvojicu sam zaista volio. Kad bi mi ljudi rekli,’Moraš vidjeti nekog drugog borca…’. ja bih rekao,’Pa baš i ne’. Ja volim Andreija i Cro Copa. Nisam Hrvat, ali sam oduvijek htio imati hlačice koje su napola hrvatska zastava, a napola crne. U dvorani bi mi rekli,’Čovječe, ali ti nisi Hrvat’, a ja bih rekao,’Čovječe, Cro Cop je prava stvar’. To su dva borca koji su mi bili uzor dok sam odrastao.”

Johnson je trenutno rangiran na 2. mjestu ljestvice P4P najboljih boraca na svijetu, odmah iza Jona Jonesa. Naslov u muha kategoriji obranio je već osam puta, a cilj mu je skinuti rekord Andersona Silve (10). Priliku da dođe korak bliže ostvarnju cilja imat će 30. srpnja kada će se na UFC-u 202 suočiti s Wilsonom Reisom.

Komentara 2

LA
lakočemo
01:26 07.06.2016.

cro Copa cijeli svijet cijeni samo mi ne,žalosno

Avatar mojrodjo
mojrodjo
12:21 07.06.2016.

Ne cijene ga neznalice,ljubomorni i papci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije