Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko se ne šali

U mirovini, ali u dobroj formi. Cro Cop: "Povoljno uređujem travnjake"

Mirko Filipović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/8
01.06.2016.
u 17:33

Mirko je tako još jednom podsjetio da nije poput većine i da nema govora o odricanju od nečega što ga je učinilo jednim od najpoznatijih i najpopularnijih boraca

Mirko Filipović osim fizičke forme uredno održava i travnjak ispred kuće. Očito se hrvatski borac nije šalio kad je izjavio da će nakon karijere nastaviti trenirati.

- Nedostaje mi adrenalina, pa svaki dan treniram po tri sata. Uspio sam posložiti da sve stižem. U 7 ujutro trčim, a navečer radim boksački trening. Idućeg dana vježbam hrvanje i snagu s utezima - kaže Mirko Filipović.

Odličnu formu potvrdio je fotografijom na Facebooku i to dok kosi travu uz komentar: "Povoljno uređujem travnjake i dvorišta".

Mirko je tako još jednom podsjetio da nije poput većine i da nema govora o odricanju od nečega što ga je učinilo jednim od najpoznatijih i najpopularnijih boraca.

Cro Cop je nebrojeno puta pokazao koliko voli životinje i često donira hranu za pse. Tako je Udruzi za zaštitu životnja "Šapa u srcu" Mirko nedavno donirao nekoliko vreća hrane i paketa konzervi.

>>Kakva zvijer! Cro Cop se umirovio, a pogledajte kako izgleda

Komentara 1

Avatar mojrodjo
mojrodjo
10:22 03.06.2016.

Wild Boys!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije