Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽNO ZAISKRILO

Crnogorski 'Psihopata' prozvao Hrvata: Namazani si smrad koji koristi steroide

Pozornica šibenske Tvrđave svetog Mihovila ugostit će FNC Armagedon priredbu
Dusko Jaramaz/PIXSELL
27.03.2022.
u 18:02

''Vaso valjda ne može preboljeti činjenicu da sam ga dvaput lakoćom pobijedio u MMA-u pa se ponaša kao nekakva ljubomorna bivša cura i traži deset godina stare videe po internetu, samo kako bi pronašao nešto loše o meni", rekao je hrvatski 'Terror'

Hrvatski MMA borac Ivica Trušček sinoćnjom pobjedom nad Aleksandrom Jankovićem, došao je do još jednog slavlja protiv boraca iz srpskog Fight Company teama. To je prouzročilo reakciju popularnog crnogorskog MMA borca Vase Bakočevića, poznatog i pod nadimkog 'Psihopata', piše Fightsite.

Nakon što je u sedmom mjesecu 2020. godine po drugi put u karijeri savladao baš Vasu Bakočevića, jučer je također u drugoj rundi slavio i protiv Jankovića.

Savo Lazić kao trener, ali i aktivni borac, iduća je želja 39-godišnjeg ''Terrora''. Međutim, Vaso Bakočević i dalje je željan još jedne borbe protiv Ivice, ali inzistira da to bude u boksu bez rukavica (bare knuckle). ''Psihopata'' se putem Instagrama osvrnuo na sinoćnji Truščekov nastup.

''Kad pošteno izgubimo, mi čestitamo za razliku od mnogih iskompleksiranih majmuna s MMA scene. Čestitke na pobjedi, Ivice. I dalje mislim da si smrad namazani s tužnom pričom te da tako kupuješ ljude. Otkrio si steroide s 40 godina i tetovirao si se. Ista tetovaža k'o moja. Nego, ponuda od mene za borbu golim šakama ti je i dalje tu, pa se čujemo i dogovorimo sve. Aleksandre (Jankoviću), volim te brate moj.'', napisao je Vaso, priloživši fotografiju Truščeka prilikom razgovora s Ivonom Hemen nakon borbe.

Ususret nastupu na FNC 5 priredbi u Zaboku, Trušček je na jednoj od konferencija za medije upitan u vezi Vase Bakočevića.

''Vaso valjda ne može preboljeti činjenicu da sam ga dvaput lakoćom pobijedio u MMA-u pa se ponaša kao nekakva ljubomorna bivša cura i traži deset godina stare videe po internetu, samo kako bi pronašao nešto loše o meni. Ja nikad nisam tvrdio da sam uzoran borac, otac ili čovjek. Samo se trudim, ali više zaje**m nego što uspijem. Malo sam razmišljao o tome i ne želim više čuti za njega.''

Dakle, od borbe golim šakama gotovo sigurno neće biti ništa, a Savo Lazić preostaje kao možda i posljednja uzdanica Fight Companyja za zaustaviti pohod Ivice Truščeka na borce iz njihove dvorane.

Komentara 4

Avatar Zbregov
Zbregov
19:27 27.03.2022.

vidi se po pogledu da dečko ima dijagnozu, pogled ga odaje....što će biti stariji nažalost, to će sa vremenom biti gore s njim...

18
18071976
00:37 28.03.2022.

Vaso je metar i žilet čistog kompleksa !

CR
croko2020
14:53 28.03.2022.

Jel ko zna da je on ikad nekog pobjedio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije