Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Došao na pet minuta'

Ronaldo šokirao ponašanjem, nagradu je čekao u automobilu

Diletta Leotta
Foto: KIKA/IPA/PIXSELL
1/7
03.12.2019.
u 10:55

Talijanski mediji iznenađeni su ponašanjem Juventusova igrača, te zaključuju da je to izveo kako bi izbjegao pitanja vezana za Zlatnu loptu

Cristiano Ronaldo je u Milanu dobio nagradu za najboljeg igrača talijanske lige u prošloj sezoni. Juventusovom napadaču to je bio dobar izgovor kako bi izbjegao dodjelu Zlatne lopte u Parizu koja je pripala Lionelu Messiju, šesti put u karijeri.

A ponašanje Portugalca tijekom ceremonije mnoge je šokiralo. Naime, Cristiano Ronaldo se u dvorani pojavio tek u trenutku kada je lijepa voditeljica Diletta Leotta prozvala njegovo ime.

Diletta Leotta
1/16

Portugalska zvijezda je do tada strpljivo sjedila u automobilu. Ronaldo se u dvoranu ušetao u pratnji zaštitara, uzeo nagradu, fotografirao se, vratio u Torino.

'Nevjerovatno. Cristiano Ronaldo je čekao u automobilu do trenutka kada je trebao biti izabran za najboljeg igrača Serije A. Kada je došao trenutak, ušao je u dvoranu okružen zaštitarima koji nisu dopustili da ga snimaju', napisao je novinar Tancredi Palmeri, dopisnik beIN Sportsa i CNN-a.

Talijanski mediji iznenađeni su ponašanjem Juventusova igrača, te zaključuju da je to izveo kako bi izbjegao pitanja vezana za Zlatnu loptu.

Cristiano Ronaldo je tako izbjegao ovogodišnju svečanost u Parizu na kojoj je Lionel Messi po šesti put osvojio Zlatnu loptu, a nije se pojavio ni lani kada je nagradu France Footballa dobio hrvatski kapetan Luka Modrić.

Ključne riječi

Komentara 2

HE
HellsAgnes
11:39 03.12.2019.

Da je ostao u La Ligi mozda bi dobio jos koju Zlatnu loptu u karijeri. Ovako u Ligi Spaghetti moze samo sanjati o tome. S konja na magarca! I na kraju Modric krih hahaha kokošari talijanski!

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
19:59 03.12.2019.

ma kakav ronaldo... vidi koja mackica. bas je ima svugdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije