Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li to moguće?

Cristiano Ronaldo otkrio nevjerojatan plan: 'O tome sanjam'

Luka Modrić, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
04.03.2016.
u 11:14

Cristiano Ronaldo u karijeri je osvojio mnogo trofeja, bio je najbolji nogometaš svijeta, postigao je puno prekrasnih pogodaka, ali jednu stvar još želi ostvariti prije kraja karijere. Portugalski nogometaš otkrio je svoj san, koji će, doduše, biti iznimno teško provesti u djelo.

– Puno dobrih stvari sam napravio i zabio pregršt lijepih golova. No, sanjam o tome da uspijem proći svih 11 protivničkih igrača i zabiti gol. Takvo nešto se može vidjeti samo na Playstationu, ali vidjet ćemo, rekao je Ronaldo.

Otkrio je i formulu uspjeha.

– Talent je vrijedan, ali ništa ne znači bez puno rada i truda. Sve sam u životu postigao odricanjem i mukotrpnim radom, a tako ću nastaviti i dalje. Želim osvajati trofeje i učiniti sebe i navijače sretnima.

>>Ronaldo se 'zapalio' za atletičarku iz Banja Luke: 'Ne znam ni ja zašto me prati'

>>Pogledajte kako mu je Ronaldo gurnuo loptu kroz noge pa 'luđački' slavio

>>Ne samo da ga je omalovažio, Ronaldo nije znao ni kako se Kovačić zove!

Komentara 10

MI
mitoskaja
11:32 04.03.2016.

Za to bi se morao vratiti u obranu i krenuti od svog gola.znači nikad!

MV
Mijat vrdoljak
12:42 04.03.2016.

Ako pnavljam ako je ovo izjavio onda mu stvarno ni psihijatar ne može pomoći

Avatar Idler 3
Idler 3
14:17 04.03.2016.

Iskreno, ja sam isto sanjal od kad sam prvi put taknul loptu. Zapraf siguran sam kak to sanjaju svi koji su ikad probali igrat noogomet sam kaj je CR to prvi javno izrekel....i to je to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije