Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslao poruke na mobitel

Ne samo da ga je omalovažio, Ronaldo nije znao ni kako se Kovačić zove!

Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
01.03.2016.
u 09:12

Španjolski mediji danas pišu da Portugalac nije tu stao već je svim igračima za koje je mislio da su se uvrijedili poslao poruke mobilne aplikacije WhatsApp

Cristiano Ronaldo prije nekoliko je dana, nakon poraza od Atletica, ljutito ispalio nekoliko izjava koje su podigle veliku prašinu u Španjolskoj, ali i narušile odnose u Realu. Portugalac je krivnju svalio na svoje suigrače, prozvavši ih da nisu na njegovoj razini.

– Kad bi svi bili kao ja, bili bismo prvi na ljestvici, rekao je Ronaldo, a onda dodatno prozvao igrače koji Zidaneu služe kao rotacija, i na neki ih način omalovažio. Štoviše, danas španjolski mediji otkrivaju da čak nije znao ni kako se preziva hrvatski nogometaš.

– Ne kažem da su Jese, Lucas ili Kovačević loši, ali više volim igrati s Benzemom, Baleom i Marcelom.

– Kovačić se zove, ispravio ga je novinar.

– Da, da, Kovačić. Ali to ne mijenja na stvari, uzvratio je Ronaldo.

Te su njegove riječi i kritike brzo odjeknule cijelom Europom, a kad su u klubu shvatili da je sve otišlo predaleko, natjerali su Portugalca da se pospe pepelom.

– Pogrešno su protumačili moje izjave. Nisam rekao da sam bolji od ostalih. Mislio sam na fizički dio i ozljede. Jer ove godine teške ozljede su nas sasjekle. Pepe, Bale, Benzema, Marcelo... dugo su bili izvan momčadi. Poštujem suigrače i nikad ih ne bi uvrijedio. Ne mislim da sam bolji od ikoga.

Španjolski mediji danas pišu da Portugalac nije tu stao već je svim igračima za koje je mislio da su se uvrijedili poslao poruke mobilne aplikacije WhatsApp. Jednu takvu zasigurno je dobio Mateo Kovačić, a možda čak i Luka Modrić kojeg nije naveo kao jednog od onih s kojima voli igrati.

>>Ronaldo se ispričao, no Perez je već pronašao zamjenu za Portugalca!

>>'Da svi igraju kao ja, bili bismo prvi! Ne kažem da su Kovačić i Jese loši, ali...'

Komentara 35

Avatar Neobavezno
Neobavezno
09:24 01.03.2016.

CR poznat u svijetu kao placipicka!

CH
chiko
10:18 01.03.2016.

Gledao sam tekmu, Ronaldo je fulao 3 "zicera", od kojih mu je jednog namjestio upravo Modrić, dao mu čistu loptu na 14-tak metara od gola i ovaj je fulao. A mogao je i dodati.

Avatar GazdaDežele
GazdaDežele
09:22 01.03.2016.

Moramo oprostiti ronaldovo neznanje ipak se on školovao u Sloveniji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije