Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA SE ŽALI

Ronaldo izazvao skandal: Predsjedniče, s Benitezom nećemo osvojiti titulu

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
15.11.2015.
u 23:40

U posljednje vrijeme Ronaldo nema dobar odnos ni s Perezom, koji Portugalcu zamjera izjave u medijima oko mogućnosti napuštanja Reala, koji želi s osvajačem Zlatne lopte produljiti ugovor.

Napetosti u redovima Real Madrida već su neko vrijeme izvjesna stvar, barem prema pisanju španjolskih medija, a El Confidencial donosi informaciju o nezadovoljstvu Cristiana Ronalda trenerom Rafom Benitezom.

- S ovim trenerom nećemo ništa osvojiti - navodno je rekao Ronaldo Realovu predsjedniku Florentinu Perezu uoči putovanja u Sevillu.

U posljednje vrijeme Ronaldo nema dobar odnos ni s Perezom, koji Portugalcu zamjera izjave u medijima oko mogućnosti napuštanja Reala, koji želi s osvajačem Zlatne lopte produljiti ugovor.

Također, Španjolci pišu da je odnos Ronalda i Garetha Balea sve lošiji jer Benitez i Perez preferiraju Balea u napadu, dok Cristiano u ofenzivi uz sebe želi imati Benzemu.

>> Perez ošamario Ronalda: Zašto govoriš da ćeš napustiti Real?!

Komentara 9

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:55 16.11.2015.

Treba ga malo na klupu, mozda se predomisli.

DU
Deleted user
11:47 16.11.2015.

Ronaldo je već neko vrijeme uglavnom nevidljiv na terenu. To više nije slučajno. Najgore ga je gledati dok dobije kvalitetnu loptu i dok se zaleti kroz obranu ko da je na Playstationu. Pa mu treba 2-3 sekunde da shvati da je ostao bez lopte. Pratim faktički sve tekme Reala i ovo sad kako igra unazad pola godine je za ostaviti ga na klupi češće nego rjeđe. Sad opet i ove sitne svađice, ne vjerujem da će mu to predugo tolerirati.

SA
SI aka SI
11:04 16.11.2015.

da li je nešto rekao krivo? Benitez je zadnje dobre rezultate ostvarivao u prošlom stoljeću, od tad uglavnom gdje prođe, trava ne raste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije