Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazao veličinu
Povratak na članak

Ronaldo poslao Neymaru poruku, nećete vjerovati što mu je napisao

Neymar je već u pregovorima s francuskim klubom koji je ponudio za njega 222 milijuna eura, a njemu godišnje jamči 30 milijuna.

Komentari 10

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:47 23.07.2017.

Humanitarac i gospodin je Ronaldo i nevjerojatan radnik po pitanju nogometa dok se Messija prgavog utajivača poreza diže u nebesa Ronalda se pljuje jer je ponekad ljut ili tužan ako promaši gol ili igubi tekmu, svaki sportaš ima na too pravo a kakav je privatno to nema veze sa onim kakav je na terenu!

VL
DI
Diesel
14:47 23.07.2017.

So what? Neymar bi trebao otici u Man United ili Chelsea, tu bi postao broj 1 u svijetu.

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
14:39 23.07.2017.

Ronaldo mu je napisao ono što on osobno nikad ne bi učinio

VL
PO
PowerPoint
16:50 23.07.2017.

Neymar želi biti glavni igrač, a to neće biti u Barceloni sve dok je tamo Messi. Svake godine, čelnici Barcelone imaju problema s Messijem i njegovim ugovorom, on je u biti jedini nezamjenjiv u tom klubu. Neymar želi da se njemu više pridaje pozornost, a u Parizu bi upravo dobio tu priliku. Druga stvar, PSG mu nudi 30 milijuna eura neto godišnje plaće što je duplo više nego što dobije u Barceloni. Treće, španjolske vlasti već ga dugo naganjaju zbog muljanja kod plaćanja poreza, vjerojatno je i njemu već dosta tog pritiska. Četvrto, 222 milijuna eura...u nekim drugim vremenima samo bi luđak to odbio, no u današnjem nogometu, za te novce kupiš možda tri odlična igrača, nekad si mogao deset......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.