Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA DLAKU IZBJEGAO NAJGORE

Kakva životna priča čovjeka koji prijeti Hrvatskoj

Peter Polansky
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/6
01.02.2018.
u 20:36

Kanađanin se vratio u hotel gdje je zaspao u sobi na trećem katu, a probudio se u krvi u hotelskom dvorištu

Nevjerojatna je životna priča 29-godišnjeg Petera Polanskyja koji će u petak otvoriti Davis Cup dvoboj Hrvatske i Kanade protiv Borne Ćorića.

Polansky je imao samo 18 godina i tek se probijao u svijet tenisa kada je ga je zadesila velika tragedija. Doletio je u Meksiko na susret kanadske Davis Cup reprezentacije, a drama je krenula nakon treninga i večere.

Kanađanin se vratio u hotel gdje je zaspao u sobi na trećem katu, a probudio se u krvi u hotelskom dvorištu.

Naime, imao je noćnu moru da se u sobi nalazi čovjek koji je krenuo prema njemu, pa je odlučio skočiti s trećeg kata. Srećom, pad je ublažio grm.

Prilikom skoka je razrezao lijevu nogu, staklo je oštetilo arteriju, pa je postojala bojazan da bi mogao ostati i bez noge.

- Liječnicima je čak 62 sata trebalo da odluče hoće li me operirati - otkrio je 2009. za NY Times Polansky koji je dva mjeseca nakon operacije bio u kolicima, a već nakon tri mjeseca ponovno je zaigrao tenis.

U karijeri je zaradio milijun dolara, a najbolji renking karijere mu je 115. mjesto sredinom prošle godine. Trenutno je 141. na svijetu.

Komentara 6

DH
dalibor.hren
21:15 01.02.2018.

A ja mislio da Hrvatskoj prijete Janezi, Vučić and comp.,a kad ono Polansky, agresor reketom!?

SV
stjepan v.
00:26 02.02.2018.

ovaj drugi s lijevo je Nestor iz bg.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:33 02.02.2018.

Dali ima koji pravi Kanađanin????Haahaaaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije