Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMIST UOČI SP-a

Ćorluka otkrio dogovor iz svlačionice, kao i što su igrači naučili u SAD-u

Domagoj Vida, Vedran Ćorluka i Duje Čop
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
28.03.2018.
u 15:17

- Danas smo pokazali da imamo jedan širok kadar, da smo dobri i da možemo pobijediti jednu odličnu reprezentaciju s kojom smo prije imali problema - smatra Ćorluka

Hrvatska je u drugoj pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo svladala Meksiko (1:0), a Vedran Ćorluka izrazio je zadovoljstvo cjelokupnim nastupom:

- Mislim da smo dobro stajali na terenu, da smo odradili sve što je trener tražio. Imali smo dobre blokove i izlazili u sjajne protunapade. Imali smo puno dobrih situacija i u drugom poluvremenu smo za to nagrađeni. Mislim da smo zasluženo pobijedili.

Nakon poraza od Perua (0:2), Vatreni su promijenili pristup, što je urodilo pobjedom protiv Meksika.

- Dogovorili smo se da moramo igrati puno agresivnije i promijeniti puno stvari u odnosu na utakmicu s Peruom. To smo i napravili. Pobijedili smo i to je najbitnije - izjavio je Ćorluka.

Kraj utakmice protiv Meksika označava i kraj američke turneje Vatrenih. Na upite o tome što su Vatreni naučili iz dvije prijateljske utakmice u SAD-u, Ćorluka je odgovorio:

- Nadam se da smo naučili da nam pristup uvijek mora biti kakav je bio danas. Ne smijemo si dopustiti da neke utakmice uzimamo zdravo za gotovo kao što smo to napravili protiv Perua.

Za nekoliko mjeseci Ćorluku i suigrače očekuje Svjetsko prvenstvo u Rusiji, gdje branič Vatrenih igra u klubu Lokomotiv Moskva. Novinari su Ćorluki uputili brojna pitanja o izgledima Hrvatske na Svjetskom prvenstvu.

- Optimist sam. Danas smo pokazali da imamo jedan širok kadar, da smo dobri i da možemo pobijediti jednu odličnu reprezentaciju s kojom smo prije imali problema - smatra Ćorluka, prenose službene stranice HNS-a.

Komentara 9

KU
kupatilo
15:41 28.03.2018.

Meni kao navijaču i hrvatu ste jos jednom pokazali a nadamse dace i Dalic iz ovoga naucit nesto da imamo igrače koji znaju i koji mogu.Ovi koji znaju uvjek u pravilu šetaju a ovi koji mogu od ovih šetača nemogu da dobiju priliku a kad je dobiju onda je pošteno i iskoriste.Zato Mandzukic i Kalinic bi trebali biti prošlost a Perisic i Brozovic klupa dok nepodignu formu jer oni hoce i samo zbog tog sto hoce treba im dati još šansu a Strinica netreba nizvati i sa novim snagama a imamo ih ako se nedozvoli da propadnu i padne im zanos i ostare cekajuci priliku treba jos dok ima vremena posložiti ovu postavu koja može i hoce.

Avatar Abcda
Abcda
15:54 28.03.2018.

Corluka , zvijezda na zalazu, je propustio priliku da ... suti, pa sad pokusava da se "izvadi". Zna on jako dobro sto je prijateljska a sto je "prava" tekma. Argentina , mocna, Argentina, ih primila 6 (sest ).. Zato stoo je tekma bila "prijateljska". A nogomet, nogomet je rat, tu nema nista prijateljskog, rece jednom Rinus Michiels, tvorac velikog Ajaxa.

BL
blekpanther
23:47 28.03.2018.

Zamislite situaciju da smo mi izgubili utakmicu od Mexica 6:1 pa nas bi Drago Cosic izletio iz ekrana! A Dasovic, Flak i druzina bi dobili upalu zglobova pisuci kontra Sukera i Mamica zalivajuci jegerom narucenim od Jovanovica i Josipovica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije