Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije svlačionice

Ćorluka optimist: Ne brinite, igrat ćemo u četvrtfinalu Eura!

vedran corluka
Slavko Midžor/Pixsell
14.06.2012.
u 20:53

- Bili smo bliže pobjedi, u drugom smo ih stisnuli, bili smo na najvišem europskom nivou - kaže kapetan Srna.

Vedran Ćorluka prvi je izašao pred novinare nakon remija sa Italijom (1:1) u drugom kolu skupine C na Euru.

Izbornik Bilić na poluvremenu nam je rekao da nije bilo dobro u prvih 45 minuta, nismo dobro stajali. Malo smo promijenili način igre pa smo u drugom dijelu bili bolji, zasluženo smo izjednačili, a da je bilo malo više sreće, mogli smo i pobijediti. No, dali smo sve od sebe – rekao je nakon susreta Vedran Ćorluka koji je u prvom dijelu vodio veliku bitku s talijanskim napadačem Marijom Balotellijem.

SuperMandžo spasio Hrvatsku, sa Španjolskom za četvrtfinale!

Prandelli: Trebali smo pobijediti, zaslužili smo tri boda!

– Balotellija je jako teško čuvati, stalno smo ostajali 2 na 2 s njim – tvrdi Čarli koji je i dalje optimist.

– Uvjereni smo da ćemo igrati u četvrtfinalu!

Perišić je iz igre izašao u 68. minuti, zamijenio ga je Pranjić.

- Na kraju možemo biti sretni s bodom, bila je otvorena utakmica. Pokazali smo karakter, borili smo se do kraja i zaslužili smo malo više pobjedu nego oni. Oni stoje super na terenu, teško smo hvatali konce, potrošili smo se u obrani. Promijenili smo taktiku i bolje igrali drugi dio. Moramo gledati sami sebe, odigrati kao danas drugo poluvrijeme i nemamo se što bojati protiv Španjolaca.

Kapetan Srna ovako je vidio susret:

- Bili smo bliže pobjedi, Talijani su možda bili bolji prvi dio, ali u drugom smo ih stisnuli, bili smo na najvišem europskom nivou. Ponosan sam na sve igrače. Žao mi je što nismo uzeli tri boda, ali igramo u jako teškoj skupini. Bit ćemo težak zalogaj za Španjolce!

Komentara 4

DU
Deleted user
21:07 14.06.2012.

Srna: "Bili smo bliže pobjedi, Talijani su možda bili bolji prvi dio" koju je tekmu Srna gledao? Mozda su talijani bili bolji u prvom????

Avatar Euro2012
Euro2012
21:08 14.06.2012.

Ćorluka je optimist ali sumnjam da se Iniesta i Xavi sa time slažu..

TA
tariza
22:41 14.06.2012.

E moj Corluka naivan si kao francuska sobarica.Nogomet je odavno postao krupan biznis,zar nevidis da smo u masini.Italija=Spanija=Trapatoni !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije