Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Hertogenbosch

Ćorić nadoknadio golem zaostatak u trećem setu i izborio polufinale!

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.06.2019.
u 14:37

U polufinalu Ćorić čeka boljeg iz ogleda između Belgijanca Davida Goffina, 33. na ATP ljestvici, i Francuza Adriana Mannarina, 44. tenisača svijeta.

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u petak u polufinale teniskog ATP turnira u Hertogenboschu gdje je sa 6:7(6), 6:3, 7:6 (8) svladao Čileanca Cristiana Garina, 32. tenisača svijeta. 

Prvi je set bio dosta izjednačen. Tenisači nisu gubili svoje servise i set je odlučen u tie breaku. U drugome setu Ćorić uzima dva puta servis suparniku i dobija nakon 38 minuta igre.

U trećem setu, iako je Čileanac Ćoriću uzeo dva puta servis za vodstvo od 5:2 i imao priliku servirati za meč, Ćorić uspijeva vratiti oba servisa i izjednačiti na 5:5. Set odlazi u tie break u kojem je bolji hrvatski tenisač sa 8:6. 

U meču koji je trajao dva sata i 33 minute, Ćorić  je servirao 16 aseva, a Garin sedam. Čileanac je napravio pet dvostrukih grešaka, a Ćorić jednu. Hrvatski je tenisač suparniku četiri puta uzeo servis, a svoj je gubio dva puta

Ovo je bio prvi međusobni ogled Ćorića i Čileanca. U polufinalu Ćorić čeka boljeg iz ogleda između Belgijanca Davida Goffina, 33. na ATP ljestvici, i Francuza Adriana Mannarina, 44. tenisača svijeta.

S obojicom Ćorić ima negativan skor - od Goffina je u četiri meča četiri puta gubio, a od Francuza je u poražen oba međusobna sraza.

Ključne riječi

Komentara 3

ZO
zoranos
16:05 14.06.2019.

Sve po starom. Mučenje protiv daleko slabije rangiranih protivnika. Isto bilo i na zemlji i na betonu - nikoga ne može dobiti lagano. Al ok ipak je u 1/2 finalu no definitivno nešto tu ne štima - pa Borna je 14. na svijetu.

BA
BakaMraz
16:07 14.06.2019.

Nadoknadio je ogroman ili veliki zaoststak, ali golem nikako!!

MA
Mama
18:13 14.06.2019.

tipično hrvatski,nemože bez drame i kada smo bolji a sa boljima lakse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije