Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oborio rekord

Ćorić je najskuplji igrač u Europi koji nije debitirao za svoj klub!

Ante Ćorić
Foto: Roma.it
17.10.2018.
u 15:35

U transferu vrijednom šest milijuna eura, Ante Ćorić je iz Dinama prešao u Romu, ali još uvijek nije upisao službeni debi što ga čini jedinim igračem u cijeloj Europi koji se nalazi u toj situaciji.

Transfermarkt je nakon nekoliko kola nogometnih prvenstava diljem Europe napravio momčad najvrjednijih igrača koji nisu odigrali niti minute, a Ćorić jedini među njima uopće nije debitirao

U transferu vrijednom šest milijuna eura, Ante Ćorić je iz Dinama prešao u Romu, ali još uvijek nije upisao službeni debi što ga čini jedinim igračem u cijeloj Europi koji se nalazi u toj situaciji. 

On je najjeftiniji u društvu igrača koji nisu odigrali niti minute ove sezone, ali svi ostali igrači su zaigrali za svoje momčadi ili u kupovima ili u europskim natjecanjima, dok Ćorić nije odigrao niti minute u službenoj utakmici ove sezone.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji hrvatski sportaši:

 

Ključne riječi

Komentara 3

JU
juma
18:45 17.10.2018.

Ima isti problem kao i Niko Kranjcar i koji nije moguce rijesiti. Previse je bucmast i zenskasto gradjen za profesionalnog nogometasa, a svoje tijelo promijeniti ne mozes.

Avatar Castro
Castro
16:13 17.10.2018.

A zasto nije odigrao ni Minute ? Pa ocito da nije zasluzio . Nije to Dinamo gdje moze biti mangup i napuhavati se kao " nadolazeca zvijezda ". Nmema nista protiv tog decka , naprotiv , trebamo ga i te kako i zelim mu uspjeh , ali momak zasuci rukave i zaboravi frizuru pa se uozbilji i pocni ginuti na terenu . Rad i samo rad. Neka ide negdje na posudbu ( Gorica ) i neka krene od pocetka . Sretno Ante .

MA
Marsijanac
16:12 17.10.2018.

Coric je prodan prejeftino , stoga ne igra. Talijanska liga je grobnica za nase mlade igrace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije