Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO U ČETVRTFINALU

Ćorić ispao, no ovim potezom oduševio i protivničke navijače

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
01.03.2018.
u 14:07

Borna Ćorić zaustavljen je u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju od Španjolca Roberta Bautiste sa 6:7(4), 4:6 nakon sat i 45 minuta igre.

Borna Ćorić zaustavljen je u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju od Španjolca Roberta Bautiste sa 6:7(4), 4:6 nakon sat i 45 minuta igre.

Hrvatski tenisač bolje je krenuo u meč i već u trećem gemu oduzeo servis protivniku. U šestom gemu odigrao je i sjajan poen nakon kojeg su mu zapljeskali protivnički navijači.

No, Španjolac se u igru vratio u osmom gemu kada oduzima servis Ćoriću. Na kraju je odluka o prvom setu pala u 13. igri gdje je Bautista slavio sa 7:4.

U drugom setu Bautista je odmah u prvom gemu imao priliku za break, no Ćorić je to spasio. Hrvatski tenisač priliku za oduzimanje servisa imao je u šestom gemu, no nije ju iskoristio.

Ključnim se pokazao deveti gem kada je Ćorić ostao bez ijednog poena na vlastitom servisu, nakon čega je Španjolac sigurno priveo set kraju.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije